| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پولنیوز، مازیار دانیالی - علاقه انسان به صنعت خودرو ، مساله چندان جدیدی نیست اما زیبائی کا زمانی به اوج خود می رسد که توسعه دهندگان با ذوق، دنیای تیونینگ را به فضائی جذاب برای تمامی سنین تبدیل می کنند. توانائی ها تا جائی گسترش می یابد که دیگر تبدیل کردن خودروهای از رده خارج و فرسوده به هیولاهای خیابانی نمی تواند ارضا کننده میل حرفه ای ها باشد. این بار صحبت از یک اسپری بی ارزش فوم و مقداری مقوای دور ریختنی است، در ادامه این مطلب خواهید دید که مقوا و فوم چگونه اسیر خلاقیت های یک تیونینگ کار روس تبار می شوند تا مرسدس بنزی فرسوده به خودروئی خاص و جالب توجه تبدیل شود. اولِگ سانکو ابتدا یک مرسدس فرسوده را انتخاب و سپس با استفاده از اسپری فوم- که معمولا برای پر کردن درزها و شیارها کاربرد دارد- مقداری صمغ گیاهی و مقوا شرایط را برای تحقق معجزه فراهم می کند: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,948 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | وای خدایه من خلاقیت به این می گن هااااااااااااااااااااا و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
تشکرها: 484
تشکر شده 2,669 بار در 600 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای پزشکیم حالت من : | وای عجب پشتکاری داشته .... آفرین باد می وزد …میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | کارش حرف نداره . پیکان هارو هم بهش بدیم به ما پژو تحویل بده ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه مامانم اینا
کتاب مورد علاقه : گوسفندداری مدرن حالت من : | واقعا جادو.ممنون. ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: قبرستون
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | ایول بابا........... خیلی عالیه............ ایول استعداد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مسابقه ی پرواز | آر.ال.استاین| ترجمه ی مهرانگیز نکو روح http://www.forum.98ia.com/t498868.html | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | چه جالب خیلی جادویی بود زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,081
تشکر شده 1,061 بار در 780 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | خخخخخخخخخخخخخخ ماشین سره کاری خخخخ.... You have reached the very depths of my soul bringing out emotions I never knew I had and unveiling an ability to love ..... I never thought possible ...... ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 154
تشکر شده 888 بار در 319 پست
کتاب مورد علاقه : رمان +شعر+فریدون مشیری حالت من : | ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | خوب مغزشو به کار انداخته ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, جادو, فوم, مقوا, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |