| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران( پیروزی )
کتاب مورد علاقه : برباد رفته-زویا حالت من : | مسیرمابه این خطا نمیخوره برای امام حسین کجابرم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
تشکرها: 484
تشکر شده 2,669 بار در 600 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای پزشکیم حالت من : | مسیر منم نمیخوره میخوام برم پونک نرخش چند درمیاد ؟ باد می وزد …میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,948 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | تا من بخوام تابستون بیام تهران نرخا کلی تغییر کردن ولی خوب از سعادت آباد تا شهرک غرب چی ؟؟؟ و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | نچ نچ......... چرا انقد زیاد؟؟؟ ![]() ما با همون مترو میریم راحت تریم........ در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | مگه به این نرخ ها عمل هم میکنن؟؟؟؟ ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | اصلا دربست چقدر در مياد ! ميخوام برم زير پل خواجوووووووووو | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | مترو سریع آسان امن کم هزینه بهترین راه یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,320
تشکر شده 1,716 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : حرف هایی برای نگفتن حالت من : | مسیر من شوشه ، اون وری ام میری داداش؟ جلوی کی دروغ میبافی؟ بچه من با تو زندگی کردم!!! . . . پرسه در خاک غریب پرسه ی بی انتهاست هم گـریز غربتم زادگاه من کجاست؟ . . . . ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند . زندگی گالیله/برتولت برشت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ،حالاکجا, اینه, برسونمت؟, نرخامون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |