| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: شاید همه جا شاید هیچ جا
تشکرها: 266
تشکر شده 775 بار در 383 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | شب سه شنبه هست برای غافلگیری روح این عزیز فوت شده ...................اجماعا یه صلوات خودرو پسند برفسسسسسسسسسسسسستتت | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | واقعا" غم انگیز بود کلی تحت تاثیر قرار گرفنم | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
کتاب مورد علاقه : هم خونه-رمان خودم حالت من : | خیلی باحال بود مرسی خندیدیم......و عشق صدای فاصله هاست....صدای فاصله هایی که غرق ابهامند | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | دورانش تموم شده دیگه باید از رده خارج میشد... ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: نصف جهان
تشکرها: 492
تشکر شده 470 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای م،مودب پور حالت من : | به حمد الله که دورانش تموم شد چی بود آخه من از بچگیام ازش بدم میومد گفته بودی که: چرا محو تماشای منی؟ و آن چان مات،که یک دم مژه بر هم نزنی! مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی! ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو یاد اونایی که هنوز به یادم هستن
تشکرها: 22,321
تشکر شده 18,940 بار در 5,431 پست
| یادش بخیر اینم زمانی برا خودش بر و بیایی داشت حالا همه هی مسخره ش میکنن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,320
تشکر شده 1,716 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : حرف هایی برای نگفتن حالت من : | وای پیکان جوانان گوجه ای یادش بخیر..... جلوی کی دروغ میبافی؟ بچه من با تو زندگی کردم!!! . . . پرسه در خاک غریب پرسه ی بی انتهاست هم گـریز غربتم زادگاه من کجاست؟ . . . . ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند . زندگی گالیله/برتولت برشت | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه ی خدا
تشکرها: 748
تشکر شده 122 بار در 59 پست
حالت من : | هنوزم خیلی ها ازش استفاده میکنن | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 340
تشکر شده 109 بار در 35 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | ههههههههههههههههههييييييي يييييي مگه دنيا به كي وفا كرده خدا بيامرزدش ماشين خوبي بوي بدي نديديم ازش تو مرا ياد كني يا نكني باورت گر بشود گر نشود ....حرفي نيست ...اما... نفسم مي گيرد در هوايي كه نفس هاي تو نيست | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین خدا
تشکرها: 15,768
تشکر شده 2,184 بار در 612 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | خیلی باحال بود... ![]() مرسی....... توجه کنید . . . . . . . . . بیشتر توجه کنید . . . . . . . از توجه شما سپاس گذاریم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایران, خودرو, سنگ, فرزند, قبر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |