| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز برای جلوگیری از هر گونه بحثی تاپیک قفل می شه به گزارش سایت بازتاب ،در جشنواره تئاتر فجر، نمایش «اسب سوارها » به کارگردانی «ژانل کلود» از کشور فرانسه، در محوطه باز تئاتر شهر و در هوایی بارانی اجرا شد و با استقبال تماشاگران مواجه شداما نکته جالب این اجرا، استفاده از نام «علی دایی» سرمربی تیم فوتبال راهآهن و آقای گل جهان برای یکی از اسبهای نمایش بود که با واکنشهای متفاوتی از سوی تماشاگران روبهرو شد، به طوری که هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس در جمع تماشاگران، هر کدام در اعتراض یا حمایت از این نوع نامگذاری شعارهایی سر دادند. ![]() ژان لوک پرووست، کارگردان نمایش خیابانی «سوارکاران» از کشور فرانسه درباره استفاده از نام علی دایی در نمایش سوارکاران اظهار كرد: نمایش سوارکاری بینالمللی است، اصل اثر نه فرانسه در استرالیا شکل گرفت و به زبان انگلیسی است و در هر کشوری که برای اجرا میرود از ایتالیا، آلمان، اسلوونی و فرانسه با آدمهای معروف آن کشور شوخی میکنند، مثلا در فرانسه سارکوزی، در ایتالیا برلوسکونی در آلمان مرکل، در فرانسه با فرانک ریبری نیز شوخی میکنند، بنابراین چون علی دایی فردی است که همه وی را میشناسند از نام وی استفاده شده است. ![]() | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 6,783
تشکر شده 2,066 بار در 670 پست
کتاب مورد علاقه : از حال بد به حال خوب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام!عمیقا متاسفم!علی دایی برای ما یک اسطوره است: این مقایسه کاملا نا به جا و غلطه....مرکل، برلوسکونی و افرادی از این دست،صرفا تعدادی سیاستمدار هستند که در حال حاضر پستهای حساسی رو در دست دارن،این اصلا ارتباطی به تمسخر و هجو کردن شخصیت مرد بزرگی مثل علی دایی نداره!!!علی الخصوص اگه اینکار توسط یه فرد بیگانه صورت گرفته باشه! ضمنا ،علی دایی بارها و بارها نارضایتی خودش رو از استفاده از کارکتر و شخصیتش در برنامه های طنز اعلام کرده!متاسفم! اونقدر متاسفم که حتی نمیتونم کلمات رو درست کنار هم بچینم و یه اعتراض موثر وقوی به این حرکت بسیار سخیف بکنم! ![]() | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,948 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز علی دایی رو همه دوست دارند جدا از رنگ و تیم خاصی علی دایی یکیه همپاییه ناصر حجازی که نامش همیشه تویه اذهان می مونه باید هم ناراحت شد ولی اگه واقعا اینطوری باشه که گفته ما می بایست جنبه ی طنزمون رو بالاتر ببریم و توهین محسوبش نکنیم و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 6,783
تشکر شده 2,066 بار در 670 پست
کتاب مورد علاقه : از حال بد به حال خوب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
دوست عزیز: گذاشتن اسم یک انسان روی اسب!!!!!!!!!!!!1 رو از هر زاویه بهش نگاه کنیم،اسمش هجو و هزله! این نوع برخورد توی تعریف طنز نمی گنجه! | |||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,948 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
دوست خوبم من کارش رو توجیح نمیکنم چون منم ایرانیم و رویه اسطوره ایه کشورم بسیار سفت و سخت متعصب ولی خوب طنز طنزه دیگه یکی از شاخه هایه طنز شوخی با کارکترها و شخصیت هایه مهم و برجسته ی جهانیه | |||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
(View Stats)
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا كار خيلي زشتي كردن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجاکه توش همه صاف و صادق باشن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیدونم چی بگم. علی دایی یک اطوره است برای ما و نباید یه همچین کاری رو میکردند. اما اتفاقیه که افتاده و با کش دادن این موضوع به این نمیرسیم. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید http://roseangel7211.persianblog.ir/ خوشحال میشم به بلاگم سر بزنید وبلاگ من و نولو(niloofarnaz) http://niloofari-bahari.blogfa.com/ اینجا شیطونی های من و نولو ثبت میشه . | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 215
تشکر شده 139 بار در 67 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من واقعا متاسفم ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
(View Stats)
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز تو مملکت ما با هیچ چی و هیچ کس نمیشه شوخی کرد همیشه یک عده اعتراض میکنن اگه با سیاستمدارا شوخی کنیم که واویلا کلا دموکراسی که نباشه اینجوری میشه همهمون دیکتاتوریم همون که ما میگیم باید بشه ما انسانها هیچ برتری به اسب نداریم او هم ذاتش از خداوند است | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لطفا بحث رو به سیاست واین حرفا ربط ندین وگرنه تاپیک روقفل میکنن.........ممنون. | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اللملی, اهانت, به, بین, تئاتر, جشنواره, دایی, در, علی, فجر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |