| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز به چه کسی بیشتر از بقیه اعتماد داری توی زندگیت؟ راحت به کسی اعتماد میکنی؟؟ به نظرت عادم قابل اعتماد پیدا میشه؟ همکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اینم چرت های خودم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من یه مدت دارم میرم برای امتحانا نمیام،خداحافظ نودوهشتیا ![]() ![]() من 15 خرداد تولدمه یادتون نره برام تایپیک بزنیناااااااا!!!! ![]() به نوشته مخفی توجه فرمایین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,104
تشکر شده 1,787 بار در 739 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به آبجیم و دوستم نه کم،خیلی کم.همه تو موقعیتای مختلف پشت آدمو خالی می کنن | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
(View Stats)
تشکرها: 279
تشکر شده 185 بار در 114 پست
کتاب مورد علاقه : روی ماه خدا راببوس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به هیچکس................ حافظه ام......... همه چیز و همه کس را فراموش میکند!! خسته شدم بسکه سابیدمش.....!! و تو هر بار ............ نمایان تر شدی.....!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 15
تشکر شده 609 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : اسکارلت و ربه کا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز زمونه یادم داده که به کسی اعتماد نکنم و حرفامو واسه خودم نگه دارم چون نزدیکترین فرد بهت حرفاتو می کنه مثه یه خنجر و هی می زنه تو قلبت طوری که هی می گی: غلط کردم...بیجا کردم...چیز خوردم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو زندان مامان جونم
(View Stats)
تشکرها: 1,918
تشکر شده 4,844 بار در 629 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ببخشید من زود اعتماد میکنم ولی زود پشیمون میشم به کسی زیاد اعتماد ندارم نه به مادرم نه به پدرم به هیشکی حتی به خودمم اعتماد ندارم رمان آکمان کاری از خودم ![]() ![]() اینم لینک نقدر رمان اکمان ![]() __________________________________________________ ____________________________________ شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست…؟ چه بگویم با تو؟ دلم از سنگ که نیست گریه در خلوت دل ننگ که نیست چه بگویم با تو؟ که سحرگه دل من باز از دست تو ای رفته ز دست سخت در سینه به تنگ آمده بود | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 2,001
تشکر شده 1,127 بار در 394 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به انگشت شست پام آدمک آخر دنیاست بخند ![]() آدمک خر نشوی گریه کنی... ![]() mahsa19 ![]() بازنشسته به قلم میراژ(برای اونایی که هیجان رو دوست دارن و دوز آدرنالین خونشون پایین افتاده) پرتو به قلم شایسته بانو(بخون و نپرس عالییییییییییییییه) به صداقت یک فریاد (شایسته بانو&راحیل&میراژ هم نویسنده هاش عالین هم سوژه رمان وهم ابتکاری که به خرج دادن حتما بخونین) خالکوبیshadow_das (لینک میشود چون به شدت عاشق لحن وشیوه ی روایتشم ) | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز توی این زمونه آدم قابل اعتماد پیدا نمیشه!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: دنیای غم
(View Stats)
تشکرها: 238
تشکر شده 2,172 بار در 509 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو این دوذو زمونه نبای به هیچکس اعتماد کرد صـــــبر کن.. برگــــــرد.. ![]() چمــــــدان هايمان اشتباه شده دلـــــــم را به جاي خـــــاطراتت برده اي..![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو آسمون
(View Stats)
تشکرها: 6,076
تشکر شده 795 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به هیچ کس اعتماد ندارم. یاد گرفتم که به دیگران اعتماد نکنم چون هر دفعه که اعتماد کردم خیلی زود پشیمون شدم . به نظرم دیگه آدمی که بشه بهش اعتماد کرد کم هست اما به نظرم بهتر همه حرفها و درد دلها رو فقط به خدا گفت و بس. خدا را دوست دارم چون: خدا را دوست دارم ،به خاطر اینکه با هر user name که باشم ،من را connect می کند. خدا را دوست دارم،به خاطر اینکه تا خودم نخواهم مرا D.C نمی کند. خدا را دوست دارم ،به خاطر اینکه هیچ وقت به من پیغام line busy نمی دهد. خدا را دوست دارم ،به خاطر اینکه با یک delete هر چی را بخواهم پاک می کند. خدا را دوست دارم ،به خاطر اینکه با اینکه خیلی بدم،من را log off نمی کند. خدا را دوست دارم ،به خاطر اینکه همه چیز من را می داند ولی sent to all نمی کند. خدا را دوست دارم ،به خاطر اینکه password اش را هیچ وقت یادم نمی رود ،کافیه فقط به دلم سر بزنم. خدا را دوست دارم،به خاطر اینکه از من می پذیرد که بگویم: خدا را دوست دارم! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آدم قابل اعتماد پیدا کردی سلام منو بهش برسون | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اعتماد, بقیه, به, بیشتر, توی, داری, زندگیت؟, چه, کسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |