| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 55 بار در 23 پست
کتاب مورد علاقه : ........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچ کس ..................... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
(View Stats)
تشکرها: 1,088
تشکر شده 2,390 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کم اعتماد میکنم اگر بکنم به دوست چندین وچند سالم ...... برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ي جايي از اين كره خاكي
(View Stats)
تشکرها: 3
تشکر شده 29 بار در 23 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به مادرم از همه بیشتر اعتماد دارم چون همیشه با راهنمایی هاش تو زندگیم کمکم کرده من از همین جا دستش و می بوسم و بهش میگم از ته دلم دوست دارم و این گل و تقدیمش میکنم | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچ کس............. ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مادر و پدرم ... و بهترین دوستم! | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: 25 كيلومتري مركز گيلان
(View Stats)
تشکرها: 377
تشکر شده 2,012 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه / دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط و فقط خواهرم. هرگز نميتونم به كس ديگه اي اعتماد كنم! | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جا زیر سقف همین آسمون
(View Stats)
تشکرها: 228
تشکر شده 340 بار در 186 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پدرم نه هست ولی خیلی خیلی کم یاب نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند. هرگز به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه جا خوندم آدم هایی که احساساتشون رو بیان می کنن آدم های قابل اعتمادی هستن همکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اینم چرت های خودم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من یه مدت دارم میرم برای امتحانا نمیام،خداحافظ نودوهشتیا ![]() ![]() من 15 خرداد تولدمه یادتون نره برام تایپیک بزنیناااااااا!!!! ![]() به نوشته مخفی توجه فرمایین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: استان 8
(View Stats)
تشکرها: 648
تشکر شده 441 بار در 205 پست
کتاب مورد علاقه : آن تابستان.غزل عاشقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من تویه زندگیم به این نتیجه رسیدم فقط به پدرم میتونم اعتماد کنم. البته مادرم هم خوبه ولی خانم ها این مشکل را دارند بیشتر وقت ها نمیتونن رازدار باشند. روی ان شیشه ی تب دار تو را ها کردم اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تو را عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم --------------------------------------------------------------------------- قسمتی از وصیت نامه زنده یاد حسین پناهی: بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند در چمنزار خاکم کنید! کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند. در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند. از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم. | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: in lalaland with 2pm :D
(View Stats)
تشکرها: 584
تشکر شده 1,004 بار در 506 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی مفید و مختصر و قش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچکیه هیچکی ! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اعتماد, بقیه, به, بیشتر, توی, داری, زندگیت؟, چه, کسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |