| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | با این وسیله که ظاهری شبیه تخم مرغ دارد می توانید بدون دست زدن به سطح خارجی تخم مرغ، به آسانی و در عرض چند ثانیه تخم مرغ بشکنید!! ![]() با این وسیله به آسانی می توانید دانه های ذرت را جدا کنید. ذرت را به صورت عمودی نگهدارید و ابزار فوق را در قسمت بالا قرار دهید و به پایین هدایت کنید. دانه ها به آسانی جدا می شوند. تیغه های تیز و دندانه دار این وسیله شما را از سالم جدا شدن دانه ها(بدون تغییر اندازه و شکل) مطمئن می کند. این ابزار از استیل ضد زنگ ساخته شده و دسته هایش با PVC روکش شده است. ![]() ین زیر بشقابی جالب به شما کمک می کند که میزتان را بهتر بچینید! ![]() مجموعه ای جالب و دیدنی از نمک پاش و فلفل پاش در طرح های گوناگون: ![]() ![]() این هم یک پیش بند مفید با داشتن زمان های پخت! ![]() میتوانید نمک یا فلفل را توسط این مکعب آسیاب کنید. این کار از طریق چرخاندن لایهی بالایی مکعب انجام میشود. ![]() یک کنترل از راه دور درب باز کن! ![]() و این هم یک کلاه درب باز کن! ![]() این هم قالب نیمرو! ![]() این اختراع جالب،یک ابزار دستی آشپزخانه است که تخم مرغ های زیاد سفت شده شما را بجای شکل رایج تخم مرغی به مکعب تبدیل می کند. برای انجام این کار باید تخم مرغ را بجوشانید،پوست آن را بکنید و سپس تخم مرغ را در قالب مربع شکل قرار دهید. در حالی که تخم مرغ هنوز گرم است،قسمت بالای قالب را به پایین بپیچانید. بعد از مدت کوتاهی می توانید تخم مرغ را خارج کنید. تخم مرغ شکل مکعبی خود را حفظ می کند. ![]() همانطور که ملاحظه میکنید، این ابزار عجیب و بامزه-و البته کمی ناخوشایند- زرده و سفیدهی تخم مرغ را از هم جدا می کند. ![]() ظرف عسل زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط M_KH3000 : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۰۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,098
تشکر شده 1,362 بار در 457 پست
حالت من : | خیلی جالب بودن ولی دو سه تاش عکساش نبود با هیچ بارانی رد پایت از کوچه های قلبم پاک نمیشود. از کی پاهاتو نشستی؟ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | اگه عکسی نمی یاد خواهشا بگید برای کدوم یکیشونه تا درستش کنم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 28
تشکر شده 24 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | خیلی باحال بودن!! ولی یکیشون نصفه بود همواره تنهایی توانایی به بار می آورد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,609 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | اولیه خیلی باحال بود..چه قشنگم دونه های ذرت جابجا شدن خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 28
تشکر شده 24 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | یعنی اصلاً نیومده بود "قالب نیمرو" | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | خیلی جالب بود برام ممنون... کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | فکر کنم درست شد مرسی که گفتین | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: بندرعباس
تشکرها: 43
تشکر شده 394 بار در 320 پست
کتاب مورد علاقه : الفرد هیچکاک حالت من : | از اخری دومی خیلی چندش اوره ولی جالب بود ممنون اعتماد مثل کاغذه اگه مچاله شد هر چقدر هم صافش کنى معجزست به حالت اولش برگرده اونم با کلی سختی ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: اونجا
تشکرها: 3,209
تشکر شده 4,233 بار در 963 پست
کتاب مورد علاقه : شب ایرانی حالت من : | باحال بودن ظرف عسلش تو حلقم دوست دارم سپاس یادت نر![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آشپزخانه, از, عجیب, عکس, لوازم, و, وسایل, چندتا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |