| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
تشکرها: 7,171
تشکر شده 7,369 بار در 2,286 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | نمیدونم وا... ولی خداییش بدون کروات خوشتیپ تره .........کروات از این زشت تر نداشت؟ | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر اسمون ابی
تشکرها: 1,652
تشکر شده 310 بار در 152 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاترها- دالان بهشت حالت من : | حالا این کراوات داشتن در نهایت چه چیز بدی بوده که حذفش کردن؟؟؟؟ دخترای ننه دریا رو زمین عشق نموند خیلی وقت پیش بار و بندیلشو بست خونه تکوند ![]() | ||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,625 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | خدا شفا بده هر كي كه اينكارو كرده............... !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همينجا
تشکرها: 1,940
تشکر شده 4,711 بار در 722 پست
کتاب مورد علاقه : كوير حالت من : | خداييش با كروات شيك تر شده.بي كروات مثه اُمُّلاس. ![]() اگه اينطوري باشه.خب كت و شلوارم لباس رسميه غربياس.ايرونيا دزديدنش. دل که تنگ باشد دیگر مرد و زن ندارد اشک می دود تا گوشه چشمانت و سُر می خورد روی گونه ها دل که تنگ باشد تنهایی اتاقت را با خدا هم تقسیم نمی کنی | ||||||||
| |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
تشکرها: 4,214
تشکر شده 1,140 بار در 701 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | وا خب ی کرواته دیگه انتظار دارن با چادر بره وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش........... رمان های جذاب و خواندنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جدید ترین رمان های سایت.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اينجا،اونجا،همه جا
تشکرها: 526
تشکر شده 609 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | لابد به خاطر اینکه به نظرشون رنگ کرواتش خیلی تو چشم بوده...قرار بوده آبرومون بره بنده خداها خواستن آبروداری کنن ...و عشق واژه ای است كه خداوند آن را آفرید خدایا!چگونه عشق ورزیدن را به من بیاموز،خود چگونه زندگی كردن را خواهم آموخت | ||||||||
| |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تبریز
تشکرها: 1,625
تشکر شده 13,611 بار در 1,918 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | کجای اسلام نوشته کراوات مشکل شرعی داره عزیزم حالا تو ایران مرسوم نیست دلیل نداره چیز غیر شرعی باشه بازی سرنوشت | محمد امان وارسته | تایپ عروس فرانسوی | ایولین آنتونی | تایپ اتوبوس ( دفتر سفید / دفتر سیاه ) | فهیمه رحیمی | تایپ بازی سرنوشت | نسرین ثامنی | تایپ عروس سیاهپوش | نسرین ثامنی | تایپ راز دل وحشی | اعظم غنی زاده | تایپ خلوت شبهای تنهایی | فهیمه رحیمی | تایپ به خدا نامه خواهم نوشت | نیلوفر لاری | تایپ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #18 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | نقل قول:
اصل نزدن کروات واشکال شرعیش واسه اینه که تبلیغه صلیبه که نماد مسیحیته میشه....نه اینکه زمان شاه وغیره......حالا این که خوبه گاهی تو تلویزیون برای نشون ندادن کروات تومصاحبه ها میکروفون رو میگیرن جلوی سینه وگردن طرف تامعلوم نشه کروات زده! ![]() | |||||||||
| |
| | #19 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون
تشکرها: 530
تشکر شده 831 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : خین آشام ! حالت من : | نقل قول:
هست سحر جان ! میشه توضیح بدین یه ایرانی چی رو باید رعایت کنه ؟ بد لباس بودن یا بد تیپ بودن رو ؟ خوب بود با یه کوپه ریش و یخه شیخی میرفت البته گیوه فراموش نشه !!! منم شنیدم اینطوریاس البته یکی از دوستان هم تو تاپیک یه دلیل دیگه براش گفت من تمام هستيـم را در نبـرد با سرنوشـت در تهاجم با زمان آتـش زدم ، کشتـم من بهار عشـق را ديـدم ولـي باور نکردم ، يه کلام در جـزوه هايم هيچ ننوشتم من ز مقصدها پي مقصودهاي پوچ افتادم تا تمام خوبها رفتند و خوبي ماند در يادم من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت عشقم مرد يارم رفت رسیدم آخر خط ... به نظر شما به رنگ امضاء (!) هم گیر میدن !؟ | |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟, حذف, خبری, دایی, در, علی, عکس, های, چرااا, کروات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |