| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: هیچ جا
تشکرها: 844
تشکر شده 264 بار در 185 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابهای مودب پور حالت من : | جالب بود. عکس اون خانومه خیلی نکته اش وحشتناک بود. من تمنا کردم که تو با من باشی و تو گفتی: هرگز! پاسخی سخت و درشت، و مرا غصه این هرگز کشت..... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چاردیوارییییییییییییییی
تشکرها: 172
تشکر شده 733 بار در 289 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من حالت من : | این تصاویر را شب ها نبینید | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.غزال حالت من : | وووووووووووووویییییییییی چه وحشتناک بودن.منم همه شو پیدا کردم مرسی. | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زير رگبار بارون
تشکرها: 925
تشکر شده 1,538 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | خيلي باحال بود مخصوصا جنگله دمت داغ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید توجه توجه رمان هاي عشقم شاهتوت پيشنهاد ميكنم همه بخونيد http://www.forum.98ia.com/t426687.html مستي براي شراب گران قيمت http://www.forum.98ia.com/t392367.html رئيس كيه؟ | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: AbOodan
تشکرها: 77
تشکر شده 143 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه | کاش اولش یه ناشاره ای تذکری چیزی میدادن شب با چراغ خاموش نگاه نکنید.. واقعا یاد کینه افتادم.. | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 7,414
تشکر شده 809 بار در 364 پست
حالت من : | آخریه نکتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | وای خیلی باحال بود .. خوشمون اومد تسیدیم .. هوجان داشت !! | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | یکم دقت کن توی پشت سر دختره دنبال نکتش بگرد.......... شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
تشکرها: 7,715
تشکر شده 15,308 بار در 1,883 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | خوب بودا اما نصفه شبي ترسيديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | از اخري سر در نياوردم يعني شماها اون خرس عروسكي رو ميگيد? يكي جواب بده تنها؛تعريف تنهايي,تنهاموندن نيست هركسي قدرت ديدن خودشو تو آيينه نداره, تنهاست هركسي فكرمي كنه لياقت دوست داشتنو نداره, تنهاست هركسي كه جواب سوالاشو نتونه بده,تنهاست امااگه كسي دورخودش ديوار بکشه,يعني اينكه نميخواد تنهاباشه؛چون دوست داره كسي اون ديوارو بشكنه |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آیا, آیا ،می توانید ،نکته ،پنهان، عادی،عکس ها، بیابید؟, این, بیابید؟, توانید, در, را, عادی, عکس, غیر, موجود, می, نکته, ها, پنهان, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |