| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: ته دنیا
(View Stats)
تشکرها: 2,631
تشکر شده 3,522 بار در 640 پست
کتاب مورد علاقه : ورونیکا تصمیم میگیرد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بدترین چیزی که ازش میترسی چیه؟ ![]() من از این پس به همه عشق جهان می خندم به هوس بازی این بی خبران می خندم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشتست و به آن می خندم ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رو شدن دروغام ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوسك واقعا مي ترسم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان من: لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا | معرفی و نقد لیموهایش چلانده ، کودکش مرده بود ... | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 5,884
تشکر شده 4,877 بار در 2,133 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنهایی خوشه ای در دست خسته از تازیانه های غم دانه دانه گندم ها را می چینم از او غم ها رونما می خواهند قلبم پینه بسته از پیچش های بی امان زندگی که حتی خوشه ای غم از من دریغ می کند... آه که تاب خستگی هم ندارم راه درویی به رویم باز نیست آیا سهم من دانه ای غم بود و بس؟ ناله ای از جنس بی کس بود و بس؟ رویی از جنس خجالت در قفس؟! این بود عدالت بی هوای هم نفس رمان زیبای سارای عزیزم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ketab bachehaye site حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنهایی و انواع حشرات موزی!! رمان پریوش http://www.forum.98ia.com/t375556.html لینک نقد http://www.forum.98ia.com/t375858.html عکس شخصیت ها و مکان http://www.forum.98ia.com /t399824.html#post3745391 اینم رمان دوست عزیزم نقد:http://www.forum.98ia.com/t286169.html رمان:http://www.forum.98ia.com/t271822.html عکس جلد رمان...!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مقدمه ی داستانم....: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 3,034
تشکر شده 348 بار در 146 پست
کتاب مورد علاقه : نیما و عروس 18 ساله حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب من از خیلی چیزا هست که میترسم ولی از ملخ خیلی میترسم یعنی اگر یه ملخ بیفته روم فقط راس ببرن خاکم کنند به سی سی یو نمیکشه ********** فریاد ها مرده اند، سکوت جاریست، تنهایی حاکم سرزمین بی کسی است، می گویند خدا تنهاست من که خدا نیستم پس چرا از همه تنهاترم ************** | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 31
تشکر شده 52 بار در 25 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نحسی و بدبیاری ... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Bahrain
(View Stats)
تشکرها: 3,107
تشکر شده 42,173 بار در 333 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مار و مارمولک. کلا ازخزندگان متنفرم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون این شهر کثیف
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های بچه هاي سايت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط و فقط ماررررررررر!! ![]() ![]() ![]() البته چیزای زیادی هست ولی این یکی یه چیزه دیگس آنه ! تکرار غريبانه روزهايت چگونه گذشت.. ، وقتي روشني چشمهايت ، در پشت پرده هاي مه آلود اندوه ، پنهان بود. با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم کودکي ات ، از تنهايي معصومانه دستهايت ، آيا مي داني که در هجوم دردها و غم هايت ، و در گير و دار ملال آور دوران زندگي ات ، حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود ؟ آنه ! اکنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري ، در آبي بيکران مهرباني ها به پرواز درآيي ، و اينک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ، در انتظار تو... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مارمولک.... کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازش, بدترین, میترسی, چیزی, چیه؟, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |