| |||
| | #31 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز در حال حاضر از کنکور 91 |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,158
تشکر شده 510 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از جن بدجووووووووووووووووری میترسم | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
(View Stats)
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از خيلي چيزا ميترسم ترسناكترينش شب اول قبر از تنهايي و تاريكي ميترسم ......خدا به داد برسه كلا از تاريكي ميترسم و از همه مهمتر سوسك برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 55
تشکر شده 247 بار در 177 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از جک وجونور این روزها کسی به خودش زحمت نمی دهد که یک نفر را کشف کند زیبایی هایش را بیرون بکشد, تلخی هایش راصبر کند, آدم های امروز دوستی های کنسروی می خواهند یک کنسرو که فقط درش را باز کنند بعد یک نفر شیرین و مهربان از تویش بپرد بیرون و هی لبخند بزند و بگوید حق با توست...... ![]() دوستان خوبم این آدرس وبلاگ من و عشقمه بهمون سر بزنین خوشحال میشم. www.aranos.mihanblog.com ![]() | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,518 بار در 340 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از تاريكي وحشت دارم هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 2,719
تشکر شده 2,743 بار در 747 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از مرگ عزیزام اعضای خانواده ام خیلی میترسم در آغوشـم کـ ِ مۓ گیــرۓ آنقــَــَدر آرام مۓ شوم کـ ِ فـَـراموش مۓ کنم بـایـ ـد نفس بکشم ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,283
تشکر شده 367 بار در 242 پست
کتاب مورد علاقه : مشکلات را شکلات کنید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تاریکی و گربه . چه خوب میشد گربه ها رو جمع میکردن... نگو تو برنمیگردی بی تو تنها شدم تنها اره هستم من به یادت همه روزو همه شبها نگو برگشتن محاله انتظار من خیاله نگو قسمت من نبودی ته فنجون توی فاله هرچند نمیدانم خوابهایت را با که شریک میشوی اما هنوز شریک بی خوابی های من تویی ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از رو شدن گناهام توی هم این دنیا هم اون دنیا میترسم............ در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: س.ب ( سراوان)
(View Stats)
تشکرها: 326
تشکر شده 179 بار در 121 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوابای بدم که به واقعیت تبدیل بشه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازش, بدترین, میترسی, چیزی, چیه؟, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |