| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اينجا،اونجا،همه جا
تشکرها: 526
تشکر شده 609 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | دقت کردین چقدر همشون ساده بودن؟نه آرایش غلیظ داشتن نه لباسای خیلی باز پوشیده بودن ...و عشق واژه ای است كه خداوند آن را آفرید خدایا!چگونه عشق ورزیدن را به من بیاموز،خود چگونه زندگی كردن را خواهم آموخت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
تشکرها: 4,214
تشکر شده 1,140 بار در 701 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | ممنون.... وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش........... رمان های جذاب و خواندنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جدید ترین رمان های سایت.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 2,001
تشکر شده 1,127 بار در 394 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | واقعا36تا خیاط باهم کار کرده بودن تا این افتضاحی رو به نمایش بذارن؟بالا تنه لباسش تنش زار میزد مرسی عکسای جالبی بودن بیچاره دایانا...... آدمک آخر دنیاست بخند ![]() آدمک خر نشوی گریه کنی... ![]() mahsa19 ![]() بازنشسته به قلم میراژ(برای اونایی که هیجان رو دوست دارن و دوز آدرنالین خونشون پایین افتاده) پرتو به قلم شایسته بانو(بخون و نپرس عالییییییییییییییه) به صداقت یک فریاد (شایسته بانو&راحیل&میراژ هم نویسنده هاش عالین هم سوژه رمان وهم ابتکاری که به خرج دادن حتما بخونین) خالکوبیshadow_das (لینک میشود چون به شدت عاشق لحن وشیوه ی روایتشم ) | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: ته دنیا
تشکرها: 2,631
تشکر شده 3,522 بار در 640 پست
کتاب مورد علاقه : ورونیکا تصمیم میگیرد حالت من : | بی حال بودن همشون من از این پس به همه عشق جهان می خندم به هوس بازی این بی خبران می خندم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشتست و به آن می خندم ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | عروسی فقط عروسی ایرانی | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | آخه به نظر من لخت شدن و نمایش دادن برای اینه یکم نگاهشون کنن حالا اینا خودشون در راس خبرن دلیلی ندارن که لخت بشن |
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو زندان مامان جونم
تشکرها: 1,918
تشکر شده 4,844 بار در 629 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | مرسی جالب بود رمان آکمان کاری از خودم ![]() ![]() اینم لینک نقدر رمان اکمان ![]() __________________________________________________ ____________________________________ شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست…؟ چه بگویم با تو؟ دلم از سنگ که نیست گریه در خلوت دل ننگ که نیست چه بگویم با تو؟ که سحرگه دل من باز از دست تو ای رفته ز دست سخت در سینه به تنگ آمده بود | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
حالت من : | خیلی جالبه اگه ملکه از یه پسر معمولی خوشش بیاد باید قید ملکه بودن و بزنه یا پسر رو ولی اگه یه ولیعهد از یه دختر معمولی خوشش بیاد هیچ اتفاقی رخ نمیده........ | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: tehraN
تشکرها: 1,520
تشکر شده 1,035 بار در 297 پست
کتاب مورد علاقه : eshghe salhayE vaba حالت من : | خیلی جالب بود مرسی ابر شده ام انگاری .... باد که می خورَد به تـنــم ، باریدنــم می گیرد !... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای خوب
تشکرها: 747
تشکر شده 1,704 بار در 159 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه پزشک مخصوص حالت من : | مرسی.......... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازدواج, عکس, مختلف, های, پادشاهان, کشور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |