| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه!
تشکرها: 18,427
تشکر شده 7,579 بار در 3,021 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | باید باکره باشی، باید پاک باشی برای آسایش مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است، سنت است، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر میکنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | چه خوشگله عادیشا ... آخی .. هنوزم فیلماش یه خنده ی تلخی رو روی لب میشونه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
تشکرها: 782
تشکر شده 3,381 بار در 1,254 پست
حالت من : | خدایش بیامرزد. با طنز حرف دل خیلی هارو میزد. توی این شهر مه آلود... اگه حتی یک نفر بود.... همونم دست منو خوند... زد و اون جونم وسوزوند... گناهم بودن و بودنو پاکی گناهم مثله دیگران نبودن اسم من بیگانه عریان.... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | بازیش حرف نداشت هنوزم کاراش دیدنیه ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم ویرایش توسط * میـلاد * : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۰۷ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,625 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | خوشگل بوده.............. !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: جهان سوم
کتاب مورد علاقه : روزنامه باطله حالت من : | دوسش دارم چـــقدر خوبــهــ بعضــی آز آدمـــآ بـــدونــنـ کـــه اَگهـــ چـــیزیـــ رو بـــهـ روشــــون نمیــــاَری "اَز سِِـــاَدگـیـــ نـیستـــــــ" شآیــــد دیـگهـــ اَونقـــــدر وآســـــت مــهمـــــ نـــیستنــــ کـــه روشـــونــ حســآس باشیــــــ !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این پروفایل تا 23 خرداد مسدود میباشد امیدوارم همتون امتحاناتونو خوب بدین لطفا پ.خ ندین درخواست دوستیم ندین با تشکر . مائده | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 2,523
تشکر شده 8,010 بار در 2,230 پست
| قیافه عادیش خیلی خوبه...تا حالا ندیده بودم ممنون | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
حالت من : | چه قیافه ارومی داره | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | قیافه عادیش خوشگله ولی من به اون ظاهر طنز آمیزش عادت کردم شاید هیچ وقت نشه طنزپردازی مثل چاپلین پیدا کرد که بتونه لبخند تلخی رو روی لب بیننده بنشونه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, خنده, دیده, عکس, مرد, نشده, چارلی, چاپلین |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |