| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 22,890
تشکر شده 44,359 بار در 10,223 پست
| جوان ۲۰ ساله گرگانی که عاشق علی کریمی است، یکی از تماشاگران داربی ۷۴ بود که با شکل و شمایلی شبیه به کاپیتان دوم پرسپولیس بر روی سکوها حضور داشت. او میگوید: دو سال موهای خود را کوتاه نکرده تا بتواند خود را شبیه علی کریمی کند! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | مردم مشنگ شدن ![]() آخه این چه کاریه!!!منم میخوام خودمو شبیه فریدون زندی کنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 1,003
تشکر شده 21,215 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : پرنده ی من(فریبا وفی) حالت من : | ولی بازم شبیه ش نشدهاااا هیچ کس همراه نیست تنهای اول ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای کوچک این سرزمین
تشکرها: 264
تشکر شده 301 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبو... حالت من : | شنیدم که راهش ندادن تو ورزشگاه اخه مردم بیکارنا | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | کوجای این شبیه علی کریمیه................؟ و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | زیادم شبیهش نیست... ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | من ترجیح میدم خودم باشم و خودم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای ناشناخته!
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که ،کتاب باشه حالت من : | اصلا شبیه اش نیست......!! مگه به این آسونی میشه شبیه هرکی دوست داری بشی؟!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
تشکرها: 601
تشکر شده 523 بار در 299 پست
| بلا نسبت که این شبیه علی باشه..مردیکه از پشت کوه اومده.. اگه استقلالی ها این جور خودشونو خالب نکنن پس چه کار کنن | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | اون وقت کجای این شبیه علی دایی؟ کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدل, داربی, در, علی, عکس, کریمی, ۷۴ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |