| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: HamIn jAha
تشکرها: 2,244
تشکر شده 2,334 بار در 1,501 پست
کتاب مورد علاقه : HamKhonE...An nimE DigaR va ... حالت من : | این کجا شبیه علی کریمیه؟؟؟؟؟؟ تـــــــو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم... آری تا گل من هست زندگیــــ ـ ـ ـ باید کرد ... لمس واژه ی عشق (ساحلی کاربر انجمن) http://www.forum.98ia.com/t492087.html ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | مشکل روانی دارن اینا یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جای خاصه رات نمیدن
تشکرها: 2,066
تشکر شده 2,234 بار در 1,101 پست
| یعنی منم سیبیل بزارم مرد میشم؟ موهاشو بلند کردهه شبیه کریمیشه دیوونن بعضیااا؟ من هنوزم... از بازی کلاغ پر... میترسم! میترسم بگویم "تو" و آرام بگویی ... پـــــــــــــر | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون
تشکرها: 24,685
تشکر شده 15,651 بار در 4,255 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | مردم چقدر بیکارن به خدا | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: بين زمين و اسمان
تشکرها: 394
تشکر شده 1,648 بار در 632 پست
کتاب مورد علاقه : هرچي اطلاعات خوبي بده حالت من : | قربون خدا برم چی افریده ..اخه کجای این شبیه .وای بد به حال خانوادش .همش حس خوش تیپی هم داره .خدا شفاش بده بشکست دلم کسی صدایش نشنید اری دل مرد بی صدا میشکند | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: 0tAgHaM
کتاب مورد علاقه : shangulo mangul حالت من : | مــردکِ مــزخــرف------------- مسخــــــــره ترین ســــــــوالی کــــــــه میشــــــه از یکـــــی پرســـید: میتونم بهــــــت اعتمـــــــــاد کنم ؟! در تاریخ حتـــــــــی یک مورد هــــــــــم جواب منفــــــــی ثبت نشده ܜܔܢܜܔܔܢܜܔܔܢܜܔܔܜܔܔܢܜܔܔܢܜܔܔ ܢܜܔܔܔܜܔܔܢܜܔܔܢܜ یکـــــــــــــی از مزایای پســـــــــــر بودن اینـــــــــه که هرچقد دلــــت خواس میتونی گریه کنی، آخرش دستـــتو محکم بمالــــــی به چشــــــــــــــــمت هیچی نمیشـــــــــــه! (*pegah*) ![]() | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: اینجا
تشکرها: 430
تشکر شده 970 بار در 247 پست
کتاب مورد علاقه : قطار نیمه شب به لیسبون حالت من : | حالا انگار هیچ کدوم از این دوستان تا حالا سعی نکردن از لحاظ تیپ و ظاهر خودشون رو شبیه کسی که دوست دارن در بیارن جالبه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدل, داربی, در, علی, عکس, کریمی, ۷۴ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |