| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | در صبح چهارمین روز از سیامین دوره جشنواره فیلم فجر، نشست خبری فیلم سینمایی «پذیرایی ساده» با حضور مانی حقیقی(کارگردان فیلم)، ترانه علیدوستی (بازیگر)، هومن بهمنش (فیلمبردار)، امیر رضا کوهستانی (نویسنده فیلمنامه)، با اجرای محمود گبرلو و با حضور محمد باغبانی (منتقد مهمان)، در سالن سعدی مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد. در زیر می توانید عکسهای علی کاوه ر را از این نشست مشاهده نمایید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر قشنگ
تشکرها: 135
تشکر شده 435 بار در 90 پست
| ممنونم . من چقدر این دختر رو دوسش دارم . . . گــل ِ گـــل الان دارم از تاپیک سحر قریشی در نشست دوباره با هم میام ؛ شمـــام یه سر بزنید ، تفاوت را احساس کنید ! ! ! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: مرداب
تشکرها: 9,990
تشکر شده 31,525 بار در 1,474 پست
کتاب مورد علاقه : شاهنامه، شازده کوجولو حالت من : | وای من عاشق مانی حقیقیم به مرداب خیال بگوئید هرچه میخواهد منجلاب اوهام را وسعت دهد من نیلوفرم نماد صبوری و شادابی ..... هیچگاه غرق نخواهم شد دروغ شیرین| saghar* و sparrow کاربرهای سایت|معرفی و نقد کتاب ![]() محک، تعریف دوباره ی زندگی... از دست ندین... آخراشه... بازنشسته | mirage کاربر انجمن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | ترانه عليدوستي خيلي خوب بازي ميكنه بازيهاش خيلي باحاله | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | بازی مانی حقیقی تو یکی دو تا فیلمی که ازش دیدم عالی بوده. ترانه علی دوستی هم که ماهه رمان های در حال تایپ من: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که خیلی دوست دارم: رمانی که پیشنهاد می کنم بخونین: | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, ترانه, حقیقی, دهند, سوالات, علیدوستی, مانی, می, و, پاسخ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |