| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
تشکرها: 706
تشکر شده 406 بار در 70 پست
کتاب مورد علاقه : رمانها نوشته کاربر ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمش املی بود هنوز دارمش گذاشتمش واسه بچه ام البته همه عروسکام اسم دارن الان دیگه عشقمم بهم کمک میکنه تو انتخاب اسم واسه نی نی ها اینجــا که باشــی مینشینم و دانه دانه اخم هایت را با دستانم از هم باز می کنم .. افسوس.. افسوس از نبودنت !!! | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان
(View Stats)
تشکرها: 1,673
تشکر شده 351 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آرزو | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اون دور دورا
(View Stats)
تشکرها: 2,900
تشکر شده 442 بار در 225 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمش کاکا بود. هنوزم دارمش اگر گذشته را به دوش بکشی کمرت خم می شود و اگر آن را زیر پا بگذاری قدت بلند می شود ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: م ا ک و
(View Stats)
تشکرها: 1,579
تشکر شده 1,235 بار در 732 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حنا...تو کمدمه!یادگاری از بابای عزیزم!.. | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمش دوستی بود هنوزم دارمش شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا که تو باشی
(View Stats)
تشکرها: 6
تشکر شده 150 بار در 34 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمش جوجو بوووووود هنوزم دارمش هنوزم بعد 22 سال بغلش میکنم میخوابم | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
(View Stats)
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,609 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهشید..یادش بخیر... خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: پایتخت ایران
(View Stats)
تشکرها: 833
تشکر شده 1,637 بار در 211 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پسر خاله ام تازه به دنیا اومده بود اسمش امیر بود منم فکر میکردم هر کی کوچولویه اسمش امیره این بود که اسم عروسکم شد امیر و هیچ وقت از خودم جداش نمیکردم و به جونم بند بود باورتون میشه که الان اسم شوهرم امیره یعنی وقتی فامیل اسمشو فهمیدن کلی خندیدن ![]() هنوزم دارمششششش | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرچترخدا
(View Stats)
تشکرها: 678
تشکر شده 57 بار در 23 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمش نگیساست زمانی که برام خریدن هم قد خودم بوده | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 409
تشکر شده 471 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمش یکتا بود...خواهرشم یگانه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسم, اولین, بود؟؟؟, عروسکت, چی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |