| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: hamedan
(View Stats)
تشکرها: 30
تشکر شده 45 بار در 19 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اگه می تونستی از آواتار نفر قبلیت چیزی برداری چی برمی داشتی؟ این چیز شامل چشم گوش و همه چیزی همه چیزی که تو آواتار نفر قبلی تون می بینید. چرا؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,709
تشکر شده 15,299 بار در 1,880 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول خوده بنده خدا رو از رو زمين جمعش ميكردمو برميداشتم!!! فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: hamedan
(View Stats)
تشکرها: 30
تشکر شده 45 بار در 19 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چشماشو خوشگل | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 10,394
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برگای دوروبرش رو.........
| ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 2,803
تشکر شده 769 بار در 374 پست
کتاب مورد علاقه : ادریس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلاهشو ...خیلی بانمکه ... جایی را برای گناه کردن انتخاب کن که خدا اونجا نباشه!! ![]() غریبه آشنای من از :بیسان تیته عزیز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچیشو ما از گربه بدمان می آید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش باد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلاهشو | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: ye jaye khOob
(View Stats)
تشکرها: 2,945
تشکر شده 2,699 بار در 1,029 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ و صلح بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اونی که روش نشسته تقويم ِ دل ِ من نسبتي با تقويم هاي جهان ندارد... ميان ِ برگ ريزان ِخزان، وسط ِ چله ي زمستان هم، مي بيني نوشته اند بهار! آن لحظه كه تو....خندیدی!! .................................................. ................................ من چترندارم دوست هم ندارم چتر داشته باشم آسمان که بارانی تر از هوای دلم نمی شود بگذار بشوید این دلتنگی های کهنه را.... .................................................. ................................. آبیست آسمانت اگرآبی بماند دیدگانت... .................................................. ................................. مرا کم اما همیشه دوست داشته باش... ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا همه میخوان کلای منو بردارن؟دلتون میاد؟ ![]() گلش رو | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : روزنامه باطله حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب غیر از کلاه چیز دیگه ای نیس که چـــقدر خوبــهــ بعضــی آز آدمـــآ بـــدونــنـ کـــه اَگهـــ چـــیزیـــ رو بـــهـ روشــــون نمیــــاَری "اَز سِِـــاَدگـیـــ نـیستـــــــ" شآیــــد دیـگهـــ اَونقـــــدر وآســـــت مــهمـــــ نـــیستنــــ کـــه روشـــونــ حســآس باشیــــــ !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این پروفایل تا 23 خرداد مسدود میباشد امیدوارم همتون امتحاناتونو خوب بدین لطفا پ.خ ندین درخواست دوستیم ندین با تشکر . مائده ویرایش توسط VAMPIRE : ) : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۵۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آواتار, از, اگه, برداری, برمی, تونستی, داشتی؟, قبلیت, می, نفر, چی, چیزی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |