| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: hamin nazdiki
(View Stats)
تشکرها: 3,424
تشکر شده 169 بار در 88 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز 9.5از10.... وقتی که بچـه بودم در هـــــر هزاران و یک شب یک قصـــــــــــــــــــــــ ـــــه بس بود تا خواب و بیداری خوابناکت سرشار باشد آن روزها، وقتی که من،بچه بودم غـــم بود امــــــــــا کم بود... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو زندان مامان جونم
(View Stats)
تشکرها: 1,918
تشکر شده 4,844 بار در 629 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4 چون یکم شبیه سمر هست رمان آکمان کاری از خودم ![]() ![]() اینم لینک نقدر رمان اکمان ![]() __________________________________________________ ____________________________________ شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست…؟ چه بگویم با تو؟ دلم از سنگ که نیست گریه در خلوت دل ننگ که نیست چه بگویم با تو؟ که سحرگه دل من باز از دست تو ای رفته ز دست سخت در سینه به تنگ آمده بود | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: zire asemoone khoda
(View Stats)
تشکرها: 867
تشکر شده 3,884 بار در 846 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 70 از100......... بعضـی وقتـــھآ.....دنبآلـ یکـــ کلـید\"Shift\" میگردمـ....برآے دیدنـ اونـ روے آدمـھــا!![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 314
تشکر شده 225 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : بلندهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 8.5از 10 ....... | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 160
تشکر شده 405 بار در 260 پست
کتاب مورد علاقه : roksana حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 2 از 100 دیدی که سخت نیست تنها بدون من صبح میشود شبها تنها بدون من این نبض زندگی بی وقفه میزند فرقی نمیکند با من...بدون من دیروز اگرچه سخت...!امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من... | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 314
تشکر شده 225 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : بلندهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 0.25 از100 حالا خوبه | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
(View Stats)
تشکرها: 1,294
تشکر شده 1,199 بار در 657 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 40 از 100 ...... چیزیــ بَرامــ نَموندهــ کِهــ وَصلَمـــ کُنهــ بِه این زَمینـــ غِیر یه رَگـــــ!!!!!!!!!! کِه اونَمـــ بَعد تو پارِهـــ میشهـــ..... | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: hame jaye iran saraye man ast
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 8 بار در 7 پست
کتاب مورد علاقه : antoni rabinz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 65 shakhsiyatesho dost daram ta vaghti ke rooye khakim yademan nemikonand vay be an roozi ke khakeman konand | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: zire asemoone khoda
(View Stats)
تشکرها: 867
تشکر شده 3,884 بار در 846 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 100از100....اول اسممه!! | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,846
تشکر شده 1,808 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1000000000000000000000000000000 زندگی زیباست.......!! آری واقعا زیباست. ![]() شاهکارای نویسندگان نودو هشتی![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آواتار, به, قبلی, نمره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |