| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() ویرایش توسط noooor : ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۰۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه!
تشکرها: 18,427
تشکر شده 7,579 بار در 3,021 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | واقعا چه کارهها میشه کرد!! باید باکره باشی، باید پاک باشی برای آسایش مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است، سنت است، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر میکنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو یاد اونایی که هنوز به یادم هستن
تشکرها: 22,321
تشکر شده 18,940 بار در 5,431 پست
| من برا روسریم هم ازشون استفاده میکنم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | راستشو بگین این ایده کار چینیهاست یا ایرانیها؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | ادما اگه از مغزشون كار بكشن همين مي شه ديگه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | ادما اگه از مغزشون كار بكشن همين مي شه ديگه ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: A.Gh
تشکرها: 61
تشکر شده 295 بار در 133 پست
کتاب مورد علاقه : ? حالت من : | خيلي جالب بود پس اسمش بد دراومده فقط گيره كاغذ نيست!!!! چه اشتباه بزرگی است تلخ کردن زندگیمان برای کسی که در دوری ما شیرین ترین لحظات زندگیش را سپری می کند | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زير رگبار بارون
تشکرها: 925
تشکر شده 1,538 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | بابا خلاقييييييييييييت برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید توجه توجه رمان هاي عشقم شاهتوت پيشنهاد ميكنم همه بخونيد http://www.forum.98ia.com/t426687.html مستي براي شراب گران قيمت http://www.forum.98ia.com/t392367.html رئيس كيه؟ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برا
تشکرها: 2,418
تشکر شده 2,118 بار در 1,378 پست
کتاب مورد علاقه : سفیر حالت من : | به این می گن خلاقیت............. زشیر شتر خوردنو سوسمار عرب را رسیده است به جایی کار که تاج کیانی کند خواستار؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!( البته عربایی که تو ایران زندگی می کنن ایرانی و هموطنای ما هستنو منظورم به این عزیزان نیست)خلیج پارس بوده و همیشه خواهد ماند....... تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی همیشه متعلق به ماست و دریای مازندران هم همینطور........ با عرض معذرت عزیزانی که زیر 18 سال هستن به من درخواست دوستی ندن چون از پذیرفتنشون معذورم نه از نظر قانونی درسته و نه از نظر وجدانی........... عاشقانه همه کاربرای این سایتم دوست دارم و برای همه احترام قائلم و این درخواستو بی احترامی به خوشون تلقی نکنن من عذاب وجدان می گیرم و با این مسئله مشکل دارم.................... ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, با یک ،گیره، ساده، پرونده، چه ،کارها، می توان، کرد؟, توان, ساده, می, پرونده،, چه, کارها, کرد؟, گیره, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |