| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,518 بار در 340 پست
حالت من : | اينا اينقدر دارن يكي بدن منحالا دانشكاهاي خودم اين شكلي بود جي مي شد اي خدا أقا من مي خواااااااام هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 422
تشکر شده 994 بار در 549 پست
کتاب مورد علاقه : عشق پنهان حالت من : | ای داد بیچاره ابروش رفته دیگه | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | دانشگاه بچه مایه داراست یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: HamIn jAha
تشکرها: 2,244
تشکر شده 2,334 بار در 1,501 پست
کتاب مورد علاقه : HamKhonE...An nimE DigaR va ... حالت من : | خب چرا همچی میکنی خب شاید نتونست اپل بگیره تـــــــو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم... آری تا گل من هست زندگیــــ ـ ـ ـ باید کرد ... لمس واژه ی عشق (ساحلی کاربر انجمن) http://www.forum.98ia.com/t492087.html ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() رر |
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | خب ک چی؟؟؟ دانشگاهای ابرانم کامپیوتر داره........ در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() ویرایش توسط tizaras : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۰۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: میون ابرها
کتاب مورد علاقه : دلتورا حالت من : | آدم پنچری قطار بگیره ولی ضایع نشه.... گاهی وقتا باید از کنار غصه ها رد شد و گفت:" میگ میگ" ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | ولی من دو.ست ندارم اپل ... دل و اچ پی رو ترجیح میدم! | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هركجا باشم ايرانيم.قم
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | جالب بود. خسته نباشي! | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
تشکرها: 7,169
تشکر شده 7,369 بار در 2,286 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | الهی ..........طفلک .......................... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالب, دانشگاه, در, درس, کشف, کلاس, یک, یک کشف ،جالب، در، کلاس ،درس ،دانشگاه ! |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |