| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو آسمون هفتم
تشکرها: 146
تشکر شده 1,245 بار در 281 پست
کتاب مورد علاقه : michel strogoff حالت من : | زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه, گوشت بدن خودشو می کند و می داد به جوجه هاش میخوردند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد! اما بچههاش نجات پیدا کردند و گفتند: آخی، خوب شد مرد, راحت شدیم از این غذای تکراری! و این است واقعیت تلخ روزگار ما ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *negin*, *sun shine*, alizee, Altin ay, blue-girl, farid.nostalgia, flavia, galapagOos, ghazalghazal, hirodia, joghoze, M,GHALB, mahtab68, Mino Bookworm, mobena1, nazem, p.s.hichkas, RealIty, REMIX, sabaya, saharnaz1390, si.genza, star_crossed, youngi, از چی بگم؟, داریوش کبیر, سرو آزاد, طلائی, مریم عاشق |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
حالت من : | به باباش که نرفته ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ایرانشهر
تشکرها: 968
تشکر شده 226 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : غروب های غریب-تمنای وج حالت من : | واقعا ایول جذبه تمام ناتمام من با تو تمام میشود........ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: هارد کامپیوتر!
تشکرها: 1,290
تشکر شده 4,006 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : ژان کریستف حالت من : | اي جان داداش ببخشيد!!!!!!!!!!!!!! رمان شب خيس...داستاني تقريبا واقعي...نوشته ي خودم.... خاطرات یک اشتباه بچگانه ام..... عشق من...ساز زندگي...سنتور.... خ مثل در دهنتو ببند... ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: پایتخت
تشکرها: 16
تشکر شده 243 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | قربونت برم چه اخموئه عزیززززززززمم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | به باباش که نرفته ولی جذبه شو برم زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زمین
تشکرها: 545
تشکر شده 387 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : گرگ ومیش-لرزش حالت من : | ترسیدم........ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: رو یه کره خاکی
تشکرها: 571
تشکر شده 650 بار در 253 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | ببین نصف باباهس | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: فعلا که زمین
کتاب مورد علاقه : دخترفوتبالیست*آکمان*** حالت من : | عزیزم جذبش منو کشته + و تشکر برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید _________ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ______________ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بچه قرتی ها ! |دخترک کولی کاربر انجمن http://www.forum.98ia.com/t484952.html ♥♥SaNaZ-Naz♥♥ malchi برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در هیاهوی زمان
تشکرها: 1,115
تشکر شده 712 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ بانوی زیبای شو حالت من : | چه نازه این گل پسر کلی ترسیدم بزرگ بشه چی میشه رمان های جذاب و قشنگ و فوق العاده جاویدجونمو از دست ندین رمان های خورشیدجونم![]() بازنشسته....داستانی برگرفته از یک خط!!!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ايول, جذبه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |