| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو آسمون هفتم
تشکرها: 146
تشکر شده 1,245 بار در 281 پست
کتاب مورد علاقه : michel strogoff حالت من : | زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه, گوشت بدن خودشو می کند و می داد به جوجه هاش میخوردند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد! اما بچههاش نجات پیدا کردند و گفتند: آخی، خوب شد مرد, راحت شدیم از این غذای تکراری! و این است واقعیت تلخ روزگار ما ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, # بلوط #, #SamaneH#, *negin*, *دختر خوب *, Altin ay, amenia, arezoo184, baharinbahar, galapagOos, hohoo, jimbo, mahtab888871, mazi63, Mino Bookworm, mobena1, mobina, mozhi 70, nazem, nazi2000, s.m.1377, setare-samavat, shaghayegh69, Tikooli, yassii, youngi, zahra-ag, ~AfShAn~, آذردخت, ستاره اقبال, فاطيما1365, پسرخاص, یاسی ص |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | فکر کنم غذا بچه سوخاری دارن ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 422
تشکر شده 994 بار در 549 پست
کتاب مورد علاقه : عشق پنهان حالت من : | ای بابا رفته از دسته ننش اونجا قائم بشه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | وااااااااااااااااي چه كاريه بچه به اين خومزه اي رو گذاشتن تو فر گناه داره خب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر نور ماه
تشکرها: 0
تشکر شده 715 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | فداش شم . بپزه چی میشه؟! داشتم خوش حالتی دیشب میان کفر و دین دیده مشغول بت و دل گرم استغفار بود...! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ساحل تنهایی خودم
کتاب مورد علاقه : عالم ارواح | قربونش برم کجارفته قایم شده شیطون دوستت دارم را هزار بار دیگر تکرارکن اینجا نه بینی کسی دراز میشود نه گرگی به گله میزند | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
تشکرها: 10,394
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | اوه اوه چه لم داده تو فر ![]()
| ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | ف کنم قایم موشک بازی میکنن گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: IR-TEH
تشکرها: 807
تشکر شده 1,304 بار در 593 پست
کتاب مورد علاقه : آتش دزد , شاهزاده ايرا حالت من : | سرده جای گرم نیافته رفته تو فر! mДЋЬóĎŠξ7ÉŅ ![]() ] - pishro - - bahram - - amir khalvat - - (ho3ein(eblis - - Yas - | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | هي واي ..كوچولو حالا فر رو روشن كن ...
| ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدلیل, جا, کمبود |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |