| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | ![]() این دختره ![]() ![]() ![]() ![]() ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای خوب...:))
تشکرها: 1,219
تشکر شده 1,817 بار در 1,270 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر.ناتور دشت و... حالت من : | الان مطمئنی انسان بودن؟؟؟اشتباه نگرفته باشنشون با چیزه دیگه ای؟؟؟ ![]() یه دوست خوب دوستیه که وقتی افتادی زمین دستتو بگیره و بلندت کنه ولی بعد از این که کلی بت خندید...!!! | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه ام
تشکرها: 265
تشکر شده 13 بار در 7 پست
حالت من : | جلل خالق ![]() نه تلخم ، نه شیرین ، مزه ی بی تفاوتی میدهم این روزا ، جنس حالم زیاد مرغوب نیست ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,697 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | اینو دیده بودم برام جالب بود اگه به شیراز رفته باشید ارگ کریم خان پله های بلندی دارد وقتی ما پرسیدیم گفتند مردان و زنان آن موقع خیلی قدشان بلند بوده و این پله ها اندازه آنها است یا اگر قبر کوروش را دیده باشید پله های بسیار بلندی دارد که نشان میدهد انسانها چقدر قد بلند بودنده اند متا سفانه نژاد ایرانی ناخالصی (بخاطر جنگ جهانی او ل و دوم )پیدا کرده و روز به روز انسانها قد کوتاه تر می شوند تازه اگر دقت کنید نسل جدیدمان با تنقلات نامناسبی که می خورند و بلوغ زود رس پیدا کرده اند قد کوتاهتر از نسل قدیمی هستند | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران( پیروزی )
کتاب مورد علاقه : برباد رفته-زویا حالت من : | وا مگه ادم این قدری هم داشتیم بعداز کجا فهمیدید دختره | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | آره عزیزم .....ما ها نسل به نسل دارم کوچیک میشیم... از این ها هم بزرگ تر بودهنقل قول:
ای بابا | |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 265
تشکر شده 18 بار در 4 پست
حالت من : | خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمشون | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: jazirei adam kharha hoooooooooooooo
تشکرها: 899
تشکر شده 351 بار در 239 پست
کتاب مورد علاقه : hasani be maktab nemiraft /harry potter حالت من : | مطمنین انسان؟؟دیوی چیزی نیست؟؟؟؟؟یعنی من اگه فدیم به دنیا میومدم این هیکلو داشتم ایولللل طرفداران گروه های کره ی سهراب سپهري ورژن 2006: هر کجا هستم، باشم به درک! من که بايد بروم! پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين، مال خودت! من نمي دانم نان خشکي چه کم از مجري سيما دارد! تيپ را بايد زد! جور ديگر اما... کار را بايد جست. کار بايد خود پول. کار بايد کم و راحت باشد! فک و فاميل که هيچ... با همه مردم شهر پي کار بايد رفت! بهترين چيز اتاقي است که از دسته چک و پول پر است! پول را زير پل و مرکز شهر بايد جست! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اسکلت, انسان, باورنکردنی, در, عکس, غول, مصر, های, پیکر, کشف |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |