| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,518 بار در 340 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولد برادر زادم هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #32 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هم خونه-رمان خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امیدورام که تا اخر امسال هم برای تو عزیزم هم برای تمامی بچه های 98iaاتفاقات خوبی رخ میده توکل بخدا...... ![]() تولد برادر زادت مبارک عزیزم ![]() نقل قول:
امیدوارم که از الان به بعد تا اخر سال جدید و همه سالهای جدیدی که در راهه برای من و تو همه اتفاقهای خوش و خوبی رخ بده به امید اون روز......... | |||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 1,313
تشکر شده 2,628 بار در 684 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
عزیزم منم دقیقا عید 90 مکه بودم.یه جورایی همسفر بودیم کنار چشمه ای بودیم در خواب تو با جامی ربودی ماه از آب چو نوشیدیم از آن جام گوارا تو نیلوفر شدی من اشک مهتاب | |||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
(View Stats)
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چه جالب حتما همو دیدیم | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,249 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر اتفاق خوبی که واسم افتاد آخرش یجورایی پوکید.پس نه سال خوبی بود نه سال بدی! بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 31
تشکر شده 52 بار در 25 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز یه سری موفقیت ها در دنیای مجازی .... در دنیا ی واقعی راستش اصلا اتفاق خوبی نداشتم البته نه فقط 90 ، سالهاست .... ![]() اما امیدوارم برای شما روز و روزگار خوبی باشه همیشه .... | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: جای بین 2 دیوار
(View Stats)
تشکرها: 642
تشکر شده 887 بار در 327 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب دیگه به آخرسال رسیدیم دوستای گلم به یاد دارید که تو سال 90 بهترین وبدترین اتفاق که تو زندگیتون افتاده چی بوده؟ برا من بهترینش تموم شدن خومت سربازی بوده بدترینش هم بستری شدن یکی از خانوادم تو بیمارستان بوده شما چی؟ بی رنگ بودن همه چیز سخته قلابی بودن احساسات سخته پشوندن اشک لای عروسک پشمی سخته فرو دادن بغض سخته خندیدن لب ها وقتی قلبت بارونیه سخته پاک کردن شکایت از دلت سخته به خدا سخته بفهمممممممممممممممممممممم ممممممم | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: توخودم
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 319 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : كيمياگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترينش قبول شدن توكنكوراونم تورشته ي موردعلاقم بدترينش ازدست دادن يه نفركه هنوزم نتونستم رفتنشوباوركنم روزمرگم اشک راشیداکنید روی قلبم عشق راپیداکنید روزمرگم خاک راباورکنید روی قلبم لاله راپرپرکنید جامه راخاک وخاکسترکنید خانه ام راوقف نیلوفرکنید پیکرم راغرق درشبنم کنید روی قلبم لاله هاراخم کنید روزمرگم دوست رادعوت کنید دورقبرم راکمی خلوت کنید بعدمرگم خنده راازسرکنید رفتنم رادوستان باورکنید | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 10
تشکر شده 6 بار در 4 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترینش :رتبه1شدن تو دانشگامون بدترینش:مشروط شدن ترم1 | ||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,738
تشکر شده 129 بار در 79 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترینش آشنایی با یه آدم خوب بود که زندگی کردنو بهم یاد داد........... ![]() بد ترینش هم جدایی از همین آدم بود............... من نمیدانم چرا میگویند اسب حیوان نجیبی است،کبوتر زیباست وچرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید... سهراب سپهری | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 90, اتفاق, اتفاقی, افتاده, برات, بهترین, بوده؟, تو, در, سال, سال90, وبدترین, چی, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |