| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,896
تشکر شده 362,689 بار در 30,799 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست بسیار مفید : +14 امتیاز نام کتاب : عشق برنامه ریزی شده خلاصه داستان :داستانی پلیسی ، عاشقانه و بسیار هیجانی درباره دختری به نام شیده که مادرش را در کودکی از دست داده و با پدرش به ظاهر زندگی آرومی رو می گذراند و در آموزشگاه ،زبان انگلیسی تدریس می کند. شیده بزودی عاشق پسر همسایه مادربزرگش می شود که این همسایه تازگی به انجا نقل مکان کردن. همه چیز با شروع این آشنایی شکل دیگری به خود می گیرد. …. این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #PARDIS#, #SamaneH#, * Star, **shadi**, 98ava, abby7, amisha, ana_b, asal_cheshmak, azin_kh, baran1993, bitter.sweet, daneh, elahe70, Elena 98, elnaz 90, elnaz89, emel_20, farzan0, Fed Up, gandomsa, hamideh, honorable me, jess!can!lz, jujuee, kuhrang, LILI 73, linda, little darling, M.shasusa, makhmal_66, mane tanha, mojdeh_68, nairika, nazila94, negin.b, ninio, pa.j, paezzi, raha.fm, reliable, ROMY, roya2144, s-engineer, sa&ne, saba_lovly, samare, samid, SANIA-23, saratari, sazin513, shahzad, shakiba_2510, Shifteh, souraj, Patient.Stone, sunthin, TABA_13069, TARANOMEMEHR, Tifani Jon, yada, yaksa, Yasnaaaa, ~ MisS Fati ~, ~2ne2~, آفرینش, اسمون, باد صبا, باقری, بی کس, حاجی بلا, دلنویس, زهره عشقی, شبنم, شرزین, طلوع عشق, فاطی بانو, لیلاحمیده, مهربون71, مهنازجون, مِنّا, نگاه7732, نیاوش, هشمت, واران, پرهوده, پروانه!, کاتی, گیتی, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,219
تشکر شده 295,290 بار در 19,825 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز خـــــــــــــدا و دیگر هیچ...! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, abby7, ana_b, animmmm, bitter.sweet, daneh, elahe70, elham74, emel_20, gandomsa, jess!can!lz, M.shasusa, makhmal_66, mane tanha, nairika, nlp16001, raha.fm, red90, roya2144, sa&ne, saba_lovly, SANIA-23, Sergeant, shakiba_2510, Shifteh, shiva-68, souraj, sunthin, Tifani Jon, yaksa, Yasnaaaa, ~2ne2~, ~fatemeh69~, باد صبا, بی کس, حاجی بلا, دلنویس, شبنم, طلوع عشق, لیلاحمیده, مهربون71, وروووجک, پروانه!, گیتی, یگانه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آبـــــــــــاد
تشکرها: 8,714
تشکر شده 24,840 بار در 1,685 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ویرایش توسط shiva-68 : ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۱۰:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,896
تشکر شده 362,689 بار در 30,799 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 114,961
تشکر شده 252,856 بار در 35,256 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 114,961
تشکر شده 252,856 بار در 35,256 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| shosho80, انجمن, برنامه, ريزى, شده, عشق, موبایل, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |