| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | یکی از اتومبیلهای تشریفات جشنواره فیلم فجر در اتفاقی جالب در استخر فرو رفت. ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | ایول اینم هول کرده گفته بوده زود تر برسه شاید به این هم یه چیزی بدن زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
حالت من : | ![]() چه کردن ...سوژن به کل ![]() مرسی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: دانشگاه
تشکرها: 2,944
تشکر شده 1,029 بار در 221 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی حالت من : | وای خدااا...عجب آبروریزی بدی!!! انسان ها شکست نمیخورند بلکه تنها تلاش کردنشان را متوقف میسازند(ارنست همینگوی) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین ....
تشکرها: 1,406
تشکر شده 2,249 بار در 1,145 پست
کتاب مورد علاقه : کافه پیانو ....... حالت من : | فک کن ............ استقلالی ها براي در هم كوبيدن پرسپولیس 3شوت از راه دور از فجر كافيست بروبچ دوستان خدافظ تا اخر خرداد ........ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | احتمالا تشنش شده بوده ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | ماشينو برده حموم كنه تا تميز بشه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
تشکرها: 1,088
تشکر شده 2,390 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | اومده کارواش.......... برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,706 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | میخواسته به جشنواره برسه هول کرده از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,035
تشکر شده 380 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : دخترم ايلگار-راننده س حالت من : | ديدن توي فيلمهاي جشنواره تصاوير اكشن كمه خودشون دست بكار شدن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استخر, تشریفات, تو, جشنواره, فجر, فیلم, ماشین, میره, وقتی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |