| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران و اعتقاد به دین زرتشت دارم . زرتشتی هستم
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | عکساش پاک شدن کلاً انگاری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: قبرستون
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | منم چیزی نمیبینممممممممم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مسابقه ی پرواز | آر.ال.استاین| ترجمه ی مهرانگیز نکو روح http://www.forum.98ia.com/t498868.html | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون شاهین.....:)
تشکرها: 1,251
تشکر شده 2,212 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : مرگ حالت من : | پس بهتون تبریک میگم این یکیم بسته شد................ دیالوگی از فیلم پرتقال خونی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید وضعیت کنونیه ما برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید کلاه قرمزی91 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دیالوگ به یاد ماندنی فیلم مارمولک: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | نه من میبینم همه عکسارو هستن یکمی صب کنین اود میشه دلگير نشو از آدما نيش زدن طبيعتشونه سالهاست که به هوای بارانی ميگویند: خــــــراب |
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | خیلی خزن اما نسرین مقانلو رو دوست دارم عین ادماست ![]() | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 2,803
تشکر شده 769 بار در 374 پست
کتاب مورد علاقه : ادریس حالت من : | بعضیاشون اریششون خیلی زیبا بود...مرسی.. جایی را برای گناه کردن انتخاب کن که خدا اونجا نباشه!! ![]() غریبه آشنای من از :بیسان تیته عزیز | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران و اعتقاد به دین زرتشت دارم . زرتشتی هستم
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بالاخره تونستم عکسا رو ببینم ولی اصلاً خوشگل نیستن به نظرم . | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,797
تشکر شده 1,621 بار در 270 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | قشنگ بودن.مرسی..مخصوصا عکس سحر جعفری جوزانی ![]() | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | تعداد اندكي از بازيكنان بودن مشهوراش اكثرا نبودن | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,518 بار در 340 پست
حالت من : | چرا این شکلی شدن هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, ایرانی, بازیگران, زن, عکس, منتخب, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |