| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: هركجا كه باشم آسمان مال من است
حالت من : | ماندن همیشه خوب نیست...رفتن هم همیشه بد نیست...گاهی رفتن بهتر است...گاهی باید رفت...باید رفت تا بعضی چیز ها بماند...اگر نروی هر انچه ماندنیست خواهد رفت...اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند...گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد..مثل یاد،مثل خاطره ،مثل غرور...و انچه ماندنیست را جا گذاشت،مثل یاد،مثل خاطره،مثل لبخند...رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی،بروی...و ماندنت رفتنی میشود وقتی که نباید بمانی بمانی...برو و بگذار چیزی از تو بماند که نبودنت را گرانبها کند...برو وبگذار پیش ازاینکه رفتنت دردی بر دلی بنشاند،خاطره ای پر حسرت شود...برو و نگذار ماندنت باری بشود بر دوش دل کسی که شکستن غرورت برایش...از شکستن سکوت اسانتر باشد...عشقت را بردار و برو...خوب برو...زیبا برو... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, **shiny**, *negin*, adelay_90, Altin ay, Astrgirl, believe me, cole, elmiraa_20, flavia, galapagOos, guitar, hasti_azadi, hoda_b, Khatereh712, M,GHALB, maryam_mariusz, Mino Bookworm, mobena1, nazem, nooshin., RealIty, reyhane.s, s.m69, saharnaz1390, saharschofield, saragh98, sepideh.king, shaya..., SIMETRA, Soheil0068, te_amo, youngi, [fakhte], ~MaAxX~, آذردخت, رز وحشی, ستاره شباهنگ, سرو آزاد, سوانا77, فاطمه1, گل ارکیده |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: KUR
تشکرها: 460
تشکر شده 559 بار در 367 پست
حالت من : | فقط مونده آدم برفی خودکشی کنه عشـــــــــــــــق . . . وتنها عشق تو را به گرمی یک سیب میکند مآنـــــــــوس | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,625 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | آفتاب قاتل شه............... !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی که امید زنگی هست
تشکرها: 2,143
تشکر شده 257 بار در 124 پست
حالت من : | یعنی ببینید با ادم برفی جماعت چه میکنن که میره خود کشی میکنه... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | آخه تو دیگه چرا؟؟؟توکه غمی نداری.. |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
تشکرها: 1,088
تشکر شده 2,390 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | آخی!تودیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: قبرستون
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | آخه آدم برفی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شکست عخشی خوردی؟؟؟؟ برای خود کشی قرص راحت تره هااااااااااااا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مسابقه ی پرواز | آر.ال.استاین| ترجمه ی مهرانگیز نکو روح http://www.forum.98ia.com/t498868.html | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمان خدا
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | حالا چرا این بدبخت خودشو کشته؟....حتما عشقشو گذاشتن جلوی افتاب اب شده... .مرسی. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید *اولین رمانم (قصه عشق ترگل)عاشقانه..کل کل..کمی هم خنده دار* *دومین رمانم (مسیرعشق) کل کل..عاشقانه..هیجانی..پلیسی* فرشته من | fereshteh27 کاربر انجمن..*در حال تایپ* ![]() ![]() عشق و احساس من | fereshteh27 کاربر انجمن عشق و احساس من | fereshteh27 کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: IR-TEH
تشکرها: 807
تشکر شده 1,304 بار در 593 پست
کتاب مورد علاقه : آتش دزد , شاهزاده ايرا حالت من : | هههووووووهههو! این یه حالتی بین خنده و گریه! خودم کشفیدم!...... mДЋЬóĎŠξ7ÉŅ ![]() ] - pishro - - bahram - - amir khalvat - - (ho3ein(eblis - - Yas - | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین خدا
تشکرها: 15,766
تشکر شده 2,183 بار در 611 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | نبود نبود همه همه خودکشی آدم برفی ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آدم, برفي, خودكشي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |