| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,948 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | گاهی باید مُرد باید ذوب شد ولی عاشق هرگز این جمله ایی بود که وقتی می رفتم دبیرستان یه بنده ی خدایی همیشه برام میگفتش حالا هم فکر میکنم این بی چاره عاشق شده و راه اول رو داره آخر میره و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | این دیگه چرا این که چند روز دیگه خود به خود آب میشه یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجاکه توش همه صاف و صادق باشن
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | اخی نای. چه مظلوم بوده این ادم برفیه. دلم بلاش سوخید. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید http://roseangel7211.persianblog.ir/ خوشحال میشم به بلاگم سر بزنید وبلاگ من و نولو(niloofarnaz) http://niloofari-bahari.blogfa.com/ اینجا شیطونی های من و نولو ثبت میشه . | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: هركجا كه باشم آسمان مال من است
حالت من : | پس خدا رو شكر كه دماغت شبيه اين نيست ماندن همیشه خوب نیست...رفتن هم همیشه بد نیست...گاهی رفتن بهتر است...گاهی باید رفت...باید رفت تا بعضی چیز ها بماند...اگر نروی هر انچه ماندنیست خواهد رفت...اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند...گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد..مثل یاد،مثل خاطره ،مثل غرور...و انچه ماندنیست را جا گذاشت،مثل یاد،مثل خاطره،مثل لبخند...رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی،بروی...و ماندنت رفتنی میشود وقتی که نباید بمانی بمانی...برو و بگذار چیزی از تو بماند که نبودنت را گرانبها کند...برو وبگذار پیش ازاینکه رفتنت دردی بر دلی بنشاند،خاطره ای پر حسرت شود...برو و نگذار ماندنت باری بشود بر دوش دل کسی که شکستن غرورت برایش...از شکستن سکوت اسانتر باشد...عشقت را بردار و برو...خوب برو...زیبا برو... | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 422
تشکر شده 994 بار در 549 پست
کتاب مورد علاقه : عشق پنهان حالت من : | ای جان منم دلم میخواد خود کشی کنم ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر نور ماه
تشکرها: 0
تشکر شده 715 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | خدا بیامرزدت آقای یخچال! داشتم خوش حالتی دیشب میان کفر و دین دیده مشغول بت و دل گرم استغفار بود...! | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | واي دلتون اومد داش بزنيد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | بهار ميان خودكشي ميكننو زمستون دوباره زنده ميشن | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: هركجا كه باشم آسمان مال من است
حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ناکجااباد
تشکرها: 310
تشکر شده 463 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : بوسهی تقدیر حالت من : | اخی این افتاب اینقدر دیر اومد که ادم برفی از دلتنگیش خودکشی کرده بمیرم دنیا به ادم برفی هم وفا نکرد کاش عزمت در نگاه تو باشد نه در ان چیزی که به ان مینگری!!!!!! وقتی مسلمین در مساجد در حال نماز بودند وقتی مسیحیان در کلیسا مشغول اواز بودند وقتی یهودیان سنگ بر کنیسه میزدند وقتی بوداییان عود بر مجسمه مینهادند وقتی زرتشتیان بر اتشکده اتش می افروختند خدا به نظاره کودکی نشسته بود که در سرمای زمستان برای ذره ای شادی ، از صبح تا شب کار می کرد و برای مردمانش زار زار میگریست . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آدم, برفي, خودكشي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |