| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی و الهه شرق حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تا جایی که بدونم با صبر کردن من از تباه کردن زندگیش دست میکشه و برمیگرده ،بله ،ولی اگر ببینم بی فایده است اصلاً حاضر نیستم وقتم رو برای یه آدم خود خواه تلف کنم،گاهی لازم به دیگران فرصت داد که بعد ها خودمون از اینکه فرصتی بهش ندادیم پشیمون نشیم و نگیم کاش بهش فرصت می دادم تو کجایی سهراب؟! آب را گل کردند چشم ها را بستند.....وچه ها با دل کردند صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم ازهمهمه ی داغ زمین بیزارم... ![]() لینک رمان به رنگ عشق(نویسنده: خودم) http://www.forum.98ia.com/t354375.html | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اول ببین اصلا من دم به تله میدم .. این یک .. بعدم آره!! روانی که نیستم خود آزاری کنم .. میذارمش میرم ... مطمئن هستمم یه روز برای حلالیت میاد سراغم !!!! ازدواج مجددم شاید اگه یه نفر خوب پیدا شد کردن به شرطی که بچه نداشتم ولی بچه بود نه !!! بزرگش میکنم و باهاش کیف میکنم .. من عاشقه بچم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه !!! بعد از یه مدت یادم میره............ ولی خیلی بهم ضربه میخوره........... نه گفتنم بخاطر این نیس ک عاشق نیستم.......... بخاطر اینه ک هدفای مهم تر از غمباد گرفتن دارم........ در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Dream land
(View Stats)
تشکرها: 21
تشکر شده 13 بار در 7 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice ،بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در قرآن جای سوره ای به نام " سوره عشق " خالیست.. که اینطور بیان میکرد : قسم به روزی که انسان ها معشوقشان را تنها میگذارند و کسی به فریادشان نمی رسد و آنها تا قیامت با دلی شکسته تنها خواهند ماند.... از فردا نمی ترسم چراکه دیروز را دیده ام و امروز را دوست دارم I am not afraid of tomorrow, for I have seen yesterday and I love today White | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عمرا!!!!!!!! مگه گوش درازمــــــــ همکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اینم چرت های خودم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من یه مدت دارم میرم برای امتحانا نمیام،خداحافظ نودوهشتیا ![]() ![]() من 15 خرداد تولدمه یادتون نره برام تایپیک بزنیناااااااا!!!! ![]() به نوشته مخفی توجه فرمایین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Dream land
(View Stats)
تشکرها: 21
تشکر شده 13 بار در 7 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice ،بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه اسمش عشق است و نه علاقه و نه حتی عادت ... حماقت محض است دلتنگ کسی باشی که دلش با تو نیست ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اره به باش میمونم | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
(View Stats)
تشکرها: 1,294
تشکر شده 1,199 بار در 657 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نهههههههههههههههه......... چیزیــ بَرامــ نَموندهــ کِهــ وَصلَمـــ کُنهــ بِه این زَمینـــ غِیر یه رَگـــــ!!!!!!!!!! کِه اونَمـــ بَعد تو پارِهـــ میشهـــ..... | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 59
تشکر شده 507 بار در 257 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وقتي تركم كنه يعني اون هيچ حسي نسبت به من نداشته... عشق يه طرفه هم به نظر من معني نداره... پس با واژه هايي مثل (وفاداري) و ... خودمو گول نميزنم تمام تلاشمو ميكنم كه فراموش كنم و به زندگي عادي خودم ادامه ميدم (البته اين بار بدون عشق...) سكوت ميكنم و عشق در دلم جاريست... | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 76
تشکر شده 63 بار در 10 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صد سال. مگه دیوونم؟ بعدشم وفاداری تو اینجور مواقع معنی نداره. عشق تبدیل میشه به نفرت سهم من از دوری تو چیزی جز دلتنگی به اندازه دریاها، نگاهی تاریک همچون شب های بدون مهتاب و لحظه هایی که ثانیه به ثانیه میگذرند نیست. پس ای دوست بشنو صدای دلتنگی مرا... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اخر, ازدواج, اگه, بعد, بمونی؟, به, تا, حاضری, عشقت, عمر, ولت, پاش, کرد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |