| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز بچه ها کدوم سوره س که با خوندنش بهت ارامش میده؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای ناشناخته!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که ،کتاب باشه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سوره واقعه و نبا..... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: نـ ـودهشتیـ ـا
(View Stats)
تشکرها: 3,614
تشکر شده 548 بار در 141 پست
کتاب مورد علاقه : سهـم مـن از زنـدگی و... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز فرقـــی نمیکنـه چـه سـوره ای بــاشه کـ ــل قـ ــــــرآن ![]() کـی رفتــــه ای ز دل کــه تمـنــا کنــم تــو راکـی بــوده ای نهفــتـه کـه پیــدا کنــم تـــو را غیبـت نکـــرده ای کــه شــوم طــالب حضـــور پـنهــان نگشــتـه ای کـه هویــدا کنـــم تــو را ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 402
تشکر شده 168 بار در 60 پست
کتاب مورد علاقه : پیام حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یس ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اینجا
(View Stats)
تشکرها: 173
تشکر شده 223 بار در 98 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آیه الکرسی واقعه به عبارتی کل قرآن.............. ![]() تو را افسون چشمانم ز ره برده ست و میدانم چرا بیهوده میگویی دل چون آهنی دارم نمی دانی نمی دانی که من جز چشم افسونگر در این جام لبانم باده ی مرد افکنی دارم!!! تو را افسون چشمانم ز ره برده ست و میدانم که سر تا پا به سوز خواهشی بیمار میسوزی دروغ است این اگر پس آن دو چشم رازگویت را چرا هر لحظه بر چشم من دیوانه می دوزی!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 54
تشکر شده 106 بار در 60 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کل قرآن ولی بیشتر سوره حمد.... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 498
تشکر شده 611 بار در 222 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آیه الکرسی حضرت محمد(ص) گفته که هرکس آیه الکرسی بخونه یه فرشته سمت چپ یه فرشته م سمت راست مواظب انسان و از بلا خطر دور نگه ش میدارن ب خواست خدا منکه خیلی اعتقاد دارم بهش | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تو خودم
(View Stats)
تشکرها: 27
تشکر شده 280 بار در 112 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب زندگی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم آية الكرسي رو هر روز قبل از شروع به كار و هر شب قبل از خواب مي خونم اعتقاد عجيبي دارم بهش اما وقتي به آرامش نياز دارم حتي قرآن بسته رو هم بغل بگيرم آروم مي شم خوندنش كه فوق آرامشه عجب صبري خدا دارد اگر من جاي او بودم........ چه مي كردم؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 16,427
تشکر شده 10,479 بار در 3,764 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز کل قران ولی سوره اعلی رودوست دارم!! شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر. شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه ” تو ” کی باشی… زاید:درایران فقط پرسپولیس | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: نیک بهار
(View Stats)
تشکرها: 388
تشکر شده 302 بار در 130 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سوره مادر قرآن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ارامش, با, بهت, بچه, خوندنش, س, سوره, میده؟, ها, کدوم, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |