| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین بارون
تشکرها: 3,808
تشکر شده 569 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من و قرار نبو حالت من : | من که اگه هر روز به یکی از اعضای بدنم آسیب نرسونم روزم شب نمیشه! | ||||||||
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | همانا درد اين حادثه به ميزاني است كه با صاعقه برابري مي كند..... ![]() | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو یاد اونایی که هنوز به یادم هستن
تشکرها: 22,321
تشکر شده 18,940 بار در 5,431 پست
| آخ گفتی هزاران بار این که هیچه رنده دستت رو ببره برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: A.Gh
تشکرها: 61
تشکر شده 295 بار در 133 پست
کتاب مورد علاقه : ? حالت من : | اتفاقه پيش مياد ديگه چيكارش كنيم مخصوصا زماني پيش مياد كه بخواد آدم رو ضايع كنه چه اشتباه بزرگی است تلخ کردن زندگیمان برای کسی که در دوری ما شیرین ترین لحظات زندگیش را سپری می کند | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
تشکرها: 442
تشکر شده 300 بار در 132 پست
کتاب مورد علاقه : سنوهه پزشک فرعون حالت من : | منکه تقریبا هر روز از بس دست و پا چلفتی هستم باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا ... بـی نظـم چیـده باشـد ماه من نماز ایات میخوانم وقتی گرفته ای | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 28
تشکر شده 24 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | وای نذارید اینارو!!! خاطراتم زنده میشه من یه روز بدنم آسیب نبینه شب خوابم نمیره همیشه دست و پام زخمیه و تا یکی شروع میکنه به خوب شدن یه جای دیگه.... همواره تنهایی توانایی به بار می آورد | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بيشتر رو انگشت بزرگه ي پام موند ....له شدم
| ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 381
تشکر شده 247 بار در 103 پست
حالت من : | صد هزار بار. هی می گم این یخچال رو بردارید از اینجا قربان U ![]() | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اون دور دورا
تشکرها: 2,900
تشکر شده 442 بار در 225 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | انگشت من به جاهایی می خوره که آدم اصلاً فکرشم نمی کنه اگر گذشته را به دوش بکشی کمرت خم می شود و اگر آن را زیر پا بگذاری قدت بلند می شود ... ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اومده, میدونم, همتون, واسه, پیش, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |