| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هرکجا دل خوش باشه
تشکرها: 11,222
تشکر شده 3,536 بار در 316 پست
کتاب مورد علاقه : داستانهای زیبای98ia حالت من : | فیلمش عالیه . عکس های خاطره انگیزی بود ممنون. دردیک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کورشدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سرسره ها می فهمند یک نگاهت بمن آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتراز حنجره ها می فهمند. | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | چه عكس خاطره انگيزي شده قبلا به ترتيب ايستاده بودن الان ترتيب قديشون به خاطر بزرگ شدنشون بهم خورده | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,706 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بلوغ قورباغه که میگن همینه ![]() از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 11
تشکر شده 157 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : امشب اشكي ميريزد حالت من : | چقدر گذر زمان رو كم احساس ميكنيم ولي توي اين عكس به وضوح پيداست خيلي خوشم اومد مرسي، ولي يه كم هم دلم گرفت نميدونم چرا؟ راستي منم فيلمو نديدم .چقدر گذر زمان رو كم احساس ميكنيم ولي توي اين عكس به وضوح پيداست . خيلي خوشم اومد مرسي، ولي يه كم هم دلم گرفت نميدونم چرا؟ راستي منم فيلمو نديدم . | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,948 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | وای یعنی ما هم بعد از 45 سال که عکسهایه دسته جمعیه تویه البوممنون رو با اون موقمون مقایسه کنیم اینقدر شگفتزده می شیم؟ و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: نیمکره ی شمالی
تشکرها: 2,473
تشکر شده 1,615 بار در 647 پست
کتاب مورد علاقه : هدیه خوبان حالت من : | وای پس فسقلی ترینشون کو؟.............عاشق فیلمم.....مرسی.. آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه فال به نام من دیوانه زدند.... | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 65
تشکر شده 115 بار در 60 پست
کتاب مورد علاقه : ایلگار دخترم حالت من : | چقدر جالب بچه بودم خیلی فیلمشو دوست داشتم در غم ما روزها بيگاه شد روزها با سوزها همراه شد روزها گر رفت گو رو باك نيست تو بمان اي انكه چون تو پاك نيست | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
تشکرها: 4,487
تشکر شده 1,539 بار در 1,064 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | جزو خاطره انگیز ترین فیلماییه که دیدم................... | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | صدای جولی اندروز محشره | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کهکشان راه شیری
تشکرها: 2,332
تشکر شده 513 بار در 137 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | مرسی آنیتا جون خیلی جالب بود مثل همیشه...من فیلمشو دیدم فیلمی موزیکال وزیبا و اونو تو آرشیو فیلم هام دارم در مورد داستانش باید به دوستانی که فیلم رو ندیدن بگم اگر فیلم...عاشق... از سینمای خودمون با بازی ایرج نوذری و هانیه توسلی رو دیده باشین ...از روی همین اشکها و لبخندها اقتباس شده بود با این فرق که تو عاشق پرستار بچه ها قلابی بود ولی تو فیلم اصلی پرستار از دیر اومده بود.... یکنفر در همین نزدیکی ها چیزی به وسعت یک زندگی برایت جا گذاشته است ... خیالت راحت باشد آرام چشمهایت را ببند یکنفر برای همه نگرانی هایت بیدار است یکنفر که از همه زیبایی های دنیا تنها تو را باور دارد ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 45, از, اشک, بازیگران, بعد, سال, فیلم, لبخندها, ها, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |