| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | شماری از رودخانه ها در زمینه های مختلف، رکورددار هستند. فهرست این رودخانه ها به این شرح است: طولانی ترین رودخانه جهان رود نیل ، به طول 6 هزار و 650 کیلومتر واقع در شمال شرقی آفریقا و از 9 کشور اتیوپی، زئیر، کنیا، اوگاندا، تانزانیا، رواندا، برونئی، سودان، سودان جنوبی، مصر عبور می کند. ![]() عریض ترین رودخانه جهان رودخانه ریودولاپلاتا در آمریکای جنوبی که محل تلاقی دو رودخانه است. ![]() رنگین ترین رودخانه جهان رود کانو کریستال واقع در کلمبیا - این رودخانه به نام های دیگری از جمله رودخانه رنگ های پنجگانه، قوس القزح و زیباترین رودخانه در جهان نیز خوانده شدند. ![]() کثیف ترین رودخانه جهان رودخانه کیتاروم واقع در اندونزی - حدود 5 میلیون نفر از این رودخانه، درآمد کسب می کنند. ![]() کوتاه ترین رودخانه در جهان رودخانه رو - به طول 61 متر واقع در آمریکا. ![]() طولانی ترین رودخانه در جزیره رودخانه کابوس واقع در اندونزی که طول آن به یک هزار و 143 کیلومتر می رسد . ![]() عمیق ترین رودخانه در جهان رودخانه کونگو در آفریقا. عمق آن به 230 متر می رسد . سومین رودخانه بزرگ جهان و با طول 4700 کیلومتر، نهمین رودخانه جهان از لحاظ طول. ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | خیلی جالب وزیبا بودن ممنون ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش خبر ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جایی که هستم!
کتاب مورد علاقه : کوری - دنیای سوفی حالت من : | اون کثیفه خودش اینطوریه یا مردم آشغال ریختن داخلش؟!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 9,407
تشکر شده 843 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | رودخانه اندونزی چقدر کثیفه..........اول فکر کردم ساحله | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: کوچه های تعصب
تشکرها: 4,160
تشکر شده 1,186 بار در 777 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیا گر حالت من : | جالب و قشنگ بود..........مرسییییییی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جهان, رودخانه, رکورددار, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |