| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : روزنامه باطله حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همین طوری ادامه بدیم ... چـــقدر خوبــهــ بعضــی آز آدمـــآ بـــدونــنـ کـــه اَگهـــ چـــیزیـــ رو بـــهـ روشــــون نمیــــاَری "اَز سِِـــاَدگـیـــ نـیستـــــــ" شآیــــد دیـگهـــ اَونقـــــدر وآســـــت مــهمـــــ نـــیستنــــ کـــه روشـــونــ حســآس باشیــــــ !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این پروفایل تا 23 خرداد مسدود میباشد امیدوارم همتون امتحاناتونو خوب بدین لطفا پ.خ ندین درخواست دوستیم ندین با تشکر . مائده | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ساکن باغ نیلوفری
(View Stats)
تشکرها: 261
تشکر شده 1,387 بار در 948 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
(View Stats)
تشکرها: 2,258
تشکر شده 1,765 بار در 671 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اخی از این بچه ها خیلی زیادن ![]() عکس کو؟؟؟ دنیای قشنگی نیست آدم ها مثل رودخانه جاریند زلال که باشی سنگ هایت را می بینند برمی دارند و نشانه میروند درست به سمت خودت ![]() | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 342
تشکر شده 424 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : بی وتن-همخونه-من او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز توی بعضی موارد زبون آدم بسته اس! آخه راجع به این دختر که تو سن کم مجبوره کار کنه و کسی به تربیتش توجه نداشته باشه دیگه جای حرف باقی میذاره امیدوارم بزرگ شد دیگه نخواد واسه ۵۰۰تومن مقنعه اشو بردارن | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 2,523
تشکر شده 8,010 بار در 2,230 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا ایران است......چیکارش کنیم | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 381
تشکر شده 247 بار در 103 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انقدر نگید اینجا ایران است. یعنی فقر تو کشورا دیگه نیست؟ دوست دارم همچین آدمایی که فقط بلدن کشورشون رو مسخره کنن از ایران پرت کنن بیرونآره، اینجا ایران است. تنها کشوری که مردمش یه کم وطن پرستی تو وجودشون پیدا نمی شه... ویرایش توسط saharschofield : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۴۰ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 218
تشکر شده 44 بار در 26 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز عععععععععععععکس ؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کردکوی
(View Stats)
تشکرها: 1,293
تشکر شده 1,369 بار در 402 پست
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا که من از این مملکت حالم به هم میخوره ![]() مملکتی که ادعا میکنه که عدالت رو رعایت میکنه و از انسانهای ناتوان و درمانده پشتیبانی میکنه ![]() و چه قدر همچین موردهای مشابه ای در جامعه ما یافت میشه ...... ![]() خدایا،خودت به داد ما برس ...نذار دخترهایی به خاطر نداشتن اوضاع مالی خوب، به چنین کارهایی دست بزنند بودم! دیــــــــــــدم با دیگری شـــادتری . رفتــــــــــم ****************************** گـفـت : بـگـو ضـمـایـر را گـفـتـم : مــَن مـَن مـَن مــَن مَــن مــَن گـفـت:فــقـط مــن ؟ گـفـتـم: بـقـیـه رفـتـه انـــد… ***************************** گاهی فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که خیلی دوستش دارم … ***************************** اون لحظه که گفتی : یکی بهتر از تورو پیدا کردم یاد اون روزایی افتادم که به ۱۰۰ تا بهتر از تو گفتم من بهترینو دارم . . . ![]() خوش حال میشم به وبلاگ من هم سر بزنید Amin Habibi | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
(View Stats)
تشکرها: 3,780
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعیت تلخههههه | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی بخاطر 500 حاضر بود اینکارو کنه؟؟به من یه میلیاردم میدادن روسریمو بر نمیداشتم رمان هایی که میخونم![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دختر, شیرازی, ضمیمه, عکس, ماجرای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |