| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | یکی از هواداران خوش ذوق میلاد کی مرام بازیگر جوان سینما و تلویزیون,دو چهره متفاوت این بازیگر را به تصویر کشیده و به او هدیه داد. این دو تابلو زیبا توسط هوادار میلاد کی مرام کشیده شده است و این بازیگر نیز صمیمانه از هوادار خود تشکر کرده است. ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 537
تشکر شده 247 بار در 169 پست
حالت من : | از قیافش معلومه داره ذوق مرگ میشه!!! واسه ی دیدن بارون اشکام ، دوباره خاطره هامو سوزوندم ولی تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. واسه ی دیدن بارون چشمام ، همه ی خاطره هامو سوزوندم آخه تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون این همه دوری مفرط ، چجوری میشه دستاتو بگیرم حالا که خسته ی بغضم عزیزم ، تو نذار اینجوری بی تو بمیرم نمیتونم….. نمیدونم….. میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تابلو, مرام, می, میلاد, هدیه, هوادارانش, وقتی, کی, گیرد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |