| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: پارس
تشکرها: 1
تشکر شده 53 بار در 40 پست
کتاب مورد علاقه : با باد میخوانم حالت من : | ![]() مر30 | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 0
تشکر شده 326 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : همخــــــــونه | به نظرم خیلی عادی بازی میکنه و چیز خاصی تو بازیش نیست که آدم رو جذب کنه | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمونه خدا
تشکرها: 180
تشکر شده 152 بار در 119 پست
کتاب مورد علاقه : یک قدم تا بهشت....... حالت من : | مرسی دوسش دارم................ ![]() تا کی باید منتظرت بمونم؟؟ | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | بازی چندانی نمیکنه...قیافه ای هم نداره...ولی اصولا فیلمایی که بازی میکنه محتوا داره...مرسی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | پشت صحنه و جلوی صحنش فرقی نداره همیشه یه مدلیه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| افشار, برف, در, روی, صحنه, مهناز, ها, پشت, کاج |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |