| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | به گزارش فارس سینما,نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی دوباره با هم با حضور عوامل فیلم در سی امین جشنواره فیلم فجر برگزار شد. نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «دوباره با هم» با حضور «جمشید حیدری» تهیه کننده، «سحر قریشی» بازیگر، «مانی کسراییان» بازیگر، «مریم خدا بنده لو» بازیگر، «ماهان عبدی» بازیگر و «محمود گبرلو» مدیر جلسه و اهالی رسانه برگزار شد. عکس ها از:عاشوری نیا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, amir hosyn, Arrosha, asma-m, Astrgirl, believe me, bella persiana, Change, D0nya, edin, farnas, flavia, gogoli, hasti_azadi, honey95, Khatereh712, M mehrane, m.mahya, mahlarf, maria341, marjanagn, Maryam_H, N!MA 3EVEN, negin.b, Niloufarjojo, REAL LOVE, sabaya, sabooha, samss, shahriyar, shaltars, Sokout, sunshine.h, s_donia323, TAGHDIR, tizaras, zahra_jk, ~jOojoO.tAlA~, ~kurda smalt~, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, ارغوان 67, خانومی, رز وحشی, سنگ صبور, سیمت, ندای بهار, نیلوفر 15, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
حالت من : | صد رحمت به پاچه بز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | من نميدونم چه اصراري داره خودشو شكل ديگرون كنه و خاص بشه اه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
تشکرها: 1,371
تشکر شده 1,853 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت-بامداد خما حالت من : | مرسی نهایت تلاشش رو کرده که متفاوت باشه!!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: نصف جهان
تشکرها: 492
تشکر شده 470 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای م،مودب پور حالت من : | خیلی سعی کرده خودشو عوض کنه اما................؟ گفته بودی که: چرا محو تماشای منی؟ و آن چان مات،که یک دم مژه بر هم نزنی! مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی! ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | یه جورایی چهرش تو مایه های گلشیفتست لبهاش رو چرا اینطوری کرده قبلا بهتر بود | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 2,499
تشکر شده 609 بار در 157 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | من اصلا دوسش ندارم هزاران نفر برای باریدن باران دعا میکنند غافل از آنکه خداوند با کودکی است که چکمه هایش سوراخ است ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 422
تشکر شده 994 بار در 549 پست
کتاب مورد علاقه : عشق پنهان حالت من : | ای این چرا این شکلی شده یاد دوران مجردیش افتاده با اون ابروهاش | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کوچه پس کوچه های زندگی...
تشکرها: 4,007
تشکر شده 2,514 بار در 349 پست
کتاب مورد علاقه : اشعار حسین پناهی حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هر جا چراغی روشنه از ترسِ تنها بودنه ای ترسِ تنهاییِ من اینجا چراغـی روشنه.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون خدا
تشکرها: 1,078
تشکر شده 1,163 بار در 774 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | من نمیدونم چه اصراری داره این همه تیپ عوض کنه؟ درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کور شدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا قرن ها بعد در آن کنگره ها می فهمند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, در, دوباره, سحر, ظاهر, قریشی, متفاوت, نشست, هم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |