| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | به گزارش فارس سینما,نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی بی خداحافظی با حضور عوامل فیلم در سی امین جشنواره فیلم فجر بر گزار شد.(وقتی رضا صادقی از خانه سینما دفاع می کند) نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «بیخداحافظی» با حضور احمد امینی (کارگردان)، محمد نشاط (تهیهکننده)، رضا صادقی (بازیگر و خواننده)، شقایق فراهانی (بازیگر)، سعید شاهسواری (تدوین و فیلمنامهنویس)، رامتین شهبازی (منتقد) و با اجرای محمود گبرلو در سالن سعدی مرکز همایشها برگزار شد. در ادامه تصاویری را خواهید دید که رضا صادقی از خانه سینما دفاع می کند. عکس ها از:بهشتی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | خيلي صداي رضا رو دوس دارم فراهاني چرا ابروهاشو همچين كرده؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | جالبه خواننده ها بایگر میشن بازیگرا خواننده میشن یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: karaj
تشکرها: 694
تشکر شده 844 بار در 427 پست
کتاب مورد علاقه : novel حالت من : | عاشق رض صادقی ام مرسی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | موسیقی ما -بهمن بابازاده: روز گذشته، در سومین روز از جشنواره سیام فیلم فجر راس ساعت۱۵: ۱۸، فیلم «بیخداحافظی» برای اولین بار در برج میلاد برای اصحاب رسانه روی پرده نقرهای رفت تا آقای مشکی پوش پس از ماهها تلاش و تحمل گریمهای مختلف و سنگین، محصول نهایی را شاهد باشد. این اتفاق در حالی رخ داد که صادقی چند ماهی هست با هیچ رسانهای حاضر به گفتگو نشده و در سکوت کامل خبری به سر میبرد. شور و شوق اهالی رسانه هنگام روی پرده رفتن این فیلم قابل توجه بود و همین شور و شوق نشانگر ولع اهالی فیلم و موسیقی برای تماشای «بیخداحافظی» بود. دقایقی پس از اتمام این اکران، رضا صادقی از همه حال و روز این روزهایش گفت و به تمام سوالات ما پاسخ داد. پاسخهایی که بیشتر از اینکه جنبه موسیقی داشته باشد، به دغدغههای سینمایی این هنرمند گره خورده بود و پشت پرده تلاشهای چند ماه اخیرش را نشان میداد.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | جاي بازيگرا و خوانندها ديگه عوض شد همه فن حريف شدن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 22,294
تشکر شده 7,375 بار در 3,364 پست
حالت من : | اين رضاصادقي رو اساسي جو گرفته خيلي رفته توي حس شبیه کسی شده ام که پشت دود سیگارش با خود می گوید : باید تـَرکـــــ کنم ! ســیگار را... خانــــه را... زندگـــی را... و باز پُــکــی دیگــــر می زند ... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 687
تشکر شده 668 بار در 365 پست
حالت من : | واااااااااااااااای خدا خیلی دوسش دارم هم فراهانی هم صادقی رو | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اکران, برای, بی, تصویری, حضور, خبری, خداحافظی, در, رضا, شقایق, صادقی, فراهانی, فیلم, نشست, و, گزارش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |