| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان
تشکرها: 1,673
تشکر شده 351 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | حالم بد شون اینا چیه میخورن | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان
تشکرها: 1,673
تشکر شده 351 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | حالم بد شون اینا چیه میخورن | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اون دور دورا
تشکرها: 2,900
تشکر شده 442 بار در 225 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | احساس می کنم حالم بده اگر گذشته را به دوش بکشی کمرت خم می شود و اگر آن را زیر پا بگذاری قدت بلند می شود ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
تشکرها: 329
تشکر شده 3 بار در 3 پست
حالت من : | خدا خیرشون بده اگه اینا این اشغالا راو نخورن که گوشت گوسفند به ما نمیرسه پس نوش جونشون | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 231
تشکر شده 581 بار در 108 پست
حالت من : | اه اه حالم بد شد این چینی ها دیگه شورشو دراوردن ![]() چند وقت پیشم چیزی دیدم در مورد رستوران چینی که واقعا تاسف بار بووود ولی نمیگم چون حالتون بد میشه شاید تقدیرمون اینه ، جدایی قسمت ما شه چقد گیجم ، چقد راحت ، می گی می رم ، می گم باشه چرا این روزا حال من همش در حال تغییره چرا وقتی می گی می رم ، دلم دیگه نمی گیره تو این روزای اجباری ، داره عشق تو جون می ده یه جورایی به من دنیا تلافیشو نشون می ده همون لحظه که می رفتی نه هول کردم نه ترسیدم فقط دیدم تو رفتی و دیگه چیزی نفهمیدم نمی دونم که تا فردا چقد حالم عوض می شه می ترسم آخر قصه ، همونی که تو گفتی شه مگه می شه بدون تو بدون عاشقی سر کرد ؟ چقد گیجم ، نمی دونم ، شاید فردا بگم برگرد | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 5,901
تشکر شده 592 بار در 222 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن خیلی حالت من : | من حالم بددددددددددددددددددددددده ههههههه | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون
تشکرها: 1,161
تشکر شده 1,031 بار در 305 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | اههههههههههه چندش .. حالم بهم خورد دنيا دنيا دو روز است يک روز با تو و روز ديگر عليه تو روزي که با توست مغرور مشو و روزي که عليه توست نااميد مگرد زيرا هر دو پايان پذيرند امام علي(ع) همگی .. خداحافظ !! شاید برای همیشه ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
تشکرها: 1,315
تشکر شده 377 بار در 237 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/تا ته دنیا و ... حالت من : | حالم بد شد ، حاضر بمیرم ولی حتی به خوردن اینا فکرم نکنم . ![]() تمامـ سپاسمـ ازآنـ کسیـ کهـ بهـ منـ نیازیـ نداشتـ اما فراموشمـ نکرد. "کـــــــوروش بـــزرگـــــــ" ![]() ![]() چقدر خوبهـ بعضیـ از آدما بدوننـ کهـ اگر چیزیـ رو بهـ روشونـ نمیاریـ “از سادگیـ نیستــــ” شاید دیگهـ اونقدر واستـ مهم نیستنـ که روشونـ حساسـ باشیـ ـ . !!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 461
تشکر شده 55 بار در 42 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | واقعا اینا چیه میخورن؟ | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی حالت من : | حالم به هم خورد ![]() ![]() ![]() بیچاره ها اینقدر جمعیتشون زیاده باید یه جوری خودشونو سیر کنن دیگه رمانایی که پیشنهاد می کنم حتما بخونید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ،, باور, بهترین, تصویری, غذای, نمی, چینی, کنید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |