| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چی کار میکنم؟؟؟!! هیچی !!! زندگیمو!! | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 923
تشکر شده 805 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نی دونم چیکار می کنم.... تو را که دارم دنیا مال من است دیگر آرزویی ندارم ، همان یک آرزوی من ، همیشه با تو بودن است صدای تپشهای قلبم ، هنوز باور ندارم که عاشقم هنوز باور ندارم که بدون تو هیچم اگر تو نباشی ... آری عزیزم ... میمیرم | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: IRI
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 46 بار در 23 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه بزارن حتما فرهنگ ایرانی رو زنده میکنم . احتمالا به عنوان آخرین فرد بازمانده از یک فرهنگ کهن میفرستنم تو موزه شایدم پروژه احیا نژاد رو اجرا کنن که خیلی خوشایند نیست . زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟, اون, اگه, ایرانی, باشه, باشی, تو, توی, دنیا, فرد, مونده, می, و, چیکار, کل, کنی, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |