| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران( پیروزی )
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : برباد رفته-زویا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ارتودنسی چیز بدی نیست طرف نصف دندوناش تو افسایده خوب معلومه باید بره درست کنه صورت انسان با یه لبخندزیباو دندونای ردیف زیباتره .راجع به بینی هم همیین طور بعضی ا دماغشون خدایی ضایع است ولی بهشخصه من هیچ وقت دماغمو عمل نمیکنم تا حالا هیچ کسیو ندیدم که عمل کنه ونگم قبلا بهتر بود | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 1,074
تشکر شده 2,534 بار در 507 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ارتودنسی.................................. یاد گرفته ام.... بهترین کلاس درس جهان ، پای حرف بزرگتر نشستن است. مهربان بودن ، مهمتر از بر حق بودن است . اگر نتوانستم برای کسی کاری انجام بدهم حداقل برایش دعا بکنم . ------------------------------------------------------------------------------------ دوستت دارم" را برای هر دویمان فرستادی ، هم من ، هم او ، خیانت میکردی یا عدالت ؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ارتودنسی؟, بینی, جراحی, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |