| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: كنار ساحل خلیج هميشــه فارس
حالت من : | یک طرفدار واقعی هرکاری میکند تا عشقش را به ستاره محبوبش ثابت کند. خیلی ها فقط با تقلید مدل موی سر و یا پوشیدن لباسی با طرح ستاره محبوبشان این عشق را به نمایش میگذارند اما این دختر برای اثبات عشق افراطی اش به یک رپر معروف امریکایی نام اورا روی پیشانیش خالکوبی کرد. ![]() این زن اسرار آمیز با تراشیدن موها و ابروهایش و خالکوبی نام :"درک" روی پیشانیش خواسته است نقش برجسته ای در میان هواداران داشته باشد. ![]() به نظر میرسد ان هوادار تحت تاثیر یکی از آهنگهای این خواننده که میگوید" نام مرا خالکوبی کن تا بدانم این عشق واقعی است" ان کار را انجام داده است. عکسهای این زن در اینترنت پخش شده است و زمانی که "درک" عکسهای وی را توسط یک خبرنگار دید گفت " این دیوانگی است. میخواهم اورا ملاقات کنم تا علت کارش را بدانم. ![]() او که با دیدن این عکسها منقلب شده بود گفته است: باور نکردنی است. من حتی نمیخواهم دوباره به این عکسها نگاه کنم. او خودش هیچ خالکوبی در بدن ندارد. ✖در آرامش کسی را دوست داشتن | مهلا سعیدی | تایپ✖ ✖در آسمان عشق | مسلم پور وهاب | تايپ ✖ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *RaHa2*, *پریسا*, angelic, asal-661, asma-m, aylin-72, baroonii25, cheeky parrot, darya1, DE2MISS, dorsa_68, eli66h, Elin-sky, flavia, ghazale96, ghazalghazal, H..GH, hasti_azadi, lale joon, Maedeh, mazi63, mehrsa_m, M_KH3000, NAFISS1991, nilu blue, pila pila, S@H@R, saghar*, saghi.m, sahely, samare, shadi_0731, shadman, shiva joon, si.genza, skarlt60, taniii, yasaman.N, yasifabrik, youngi, Z.BITA, آلیشیا, باران 69, باسیلیسک, خانم فسقلی, رز وحشی, ململ خانم, مینوم, نام کاربری, واران, ياابالفضل |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
تشکرها: 8,723
تشکر شده 4,343 بار در 1,614 پست
حالت من : | خاکــــــــبرسرش عجــــــــــــب خری بوده همونی میشم که بابام میخواس قوی ،محکم ، صبــــور ... خدایا کمکم کن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: nowhere land
تشکرها: 472
تشکر شده 524 بار در 386 پست
کتاب مورد علاقه : آرتمیس فاول حالت من : | چقدرم بی سلیقه.... باری که خدا روی شونه ام گذاشته اونقدر سنگین نیست که کمرمو بشکنه فقط اونقدری سنگینه که منو برای دعا به زانو دربیاره ![]() بعضی وقتا دلم میخواد خودمو محکم بغل کنم و بگم: " چرا غصه میخوری دیوونهههههه؟ من که پیشتم...." ![]() رمان در دست خوندنم: پایان تلخ،بهتر از تلخی بی پایان/ نوشته میترای عزیز ![]() http://www.forum.98ia.com/t410635.html#post4370915 | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین خوشبختی
تشکرها: 1,046
تشکر شده 531 بار در 378 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-دالان بهشت حالت من : | خیلی خوشگل بود خوشگل ترم شد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین بارون
تشکرها: 3,803
تشکر شده 569 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من و قرار نبو حالت من : | دیوانه است!آخه چرا این کارو کرده؟؟؟؟!!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کاش جایی غیر از اینجایی که الان بودم، بوووووود
حالت من : | عجــــــب دختـــر احــمــقـــی گروه بانوان نیکوکار مجازی http://www.forum.98ia.com/t466818.htmlرمانهایی که دنبال می کنم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 45
تشکر شده 941 بار در 620 پست
حالت من : | چه خوشگل شده امشب موندم حرف کیو باور کنم ولی تو عاشم نیستی البته ................... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تو دل دلتنگیهام
تشکرها: 4,817
تشکر شده 2,013 بار در 917 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ حالت من : | میگن خریت نه تنها علف خوردن است همینه دیگه... ![]() ![]() ولی به نظر من این دختره دیده زشته گفته یه طوری جلب توجه کنه واسه همین این کارو کرده | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: dreamland
تشکرها: 2,042
تشکر شده 442 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : Pride and Prejudice ,Gone With The Wind حالت من : | قاطییییییی داره عاشق اون دیالوگ پدرژپتو به پینوکیو هستم که میگه: پینوکیو... چوبی بمان! آدم ها سنگی اند دنیایشان قشنگ نیست...... *** در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است... *** از مخالفت نترسيد بادبادک وقتي مي تواند بالا برود که با باد مخالف مواجه شود *** ترافیک ذهنم|Elin-sky کاربر انجمن http://www.forum.98ia.com/t448681.html | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | خاک تو سرت کنم......... خدا یه عقلی به اینا بده یه پولی هم به ما.............. و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اش, این, حک, خواننده, دختر, دیوانه, را, روی, علاقه, عکس, مورد, نام, پیشانیش, کرد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |