| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: استان 8
تشکرها: 648
تشکر شده 441 بار در 205 پست
کتاب مورد علاقه : آن تابستان.غزل عاشقی حالت من : | به جای پولی که بابت تاتو داده باید میرفت مخش را عمل میکرد روی ان شیشه ی تب دار تو را ها کردم اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تو را عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم --------------------------------------------------------------------------- قسمتی از وصیت نامه زنده یاد حسین پناهی: بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند در چمنزار خاکم کنید! کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند. در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند. از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: قطر
تشکرها: 873
تشکر شده 765 بار در 243 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | وااای خدایا اینا مریضن .... آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟ بی وفا، بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ؟ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا ؟ عمر ما ار مهلت امروز و فردای تو نیست من که یک امروز مهمان توام فردا چرا ؟ نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا ؟ | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی حالت من : | خدا یه عقلی به این بده یه پولیم به من بعضی ها واقا دیوانن رمانایی که پیشنهاد می کنم حتما بخونید | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | چقدر هم زشته خودش | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
حالت من : | عجب خنگب بوده یارو................ چند وقت دیگه میفهمه چه حماقتی کرده............. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: رامسر
تشکرها: 2,423
تشکر شده 1,740 بار در 866 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | دیووووونه اس...... یعنی چی این کارا..... | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
تشکرها: 3,031
تشکر شده 346 بار در 145 پست
کتاب مورد علاقه : نیما و عروس 18 ساله حالت من : | این عشق نیست بلکه دیوانگی محضه اه ه ه چندشم شد ********** فریاد ها مرده اند، سکوت جاریست، تنهایی حاکم سرزمین بی کسی است، می گویند خدا تنهاست من که خدا نیستم پس چرا از همه تنهاترم ************** | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: زير سقف آسمان
تشکرها: 1,010
تشکر شده 1,937 بار در 801 پست
کتاب مورد علاقه : سري دلتورا ، من او ، مي حالت من : | واقعا متاسفم واسه این همه حماقت | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون ماله منه ...
تشکرها: 1,542
تشکر شده 1,843 بار در 463 پست
کتاب مورد علاقه : *کافــــــه پیانــو* حالت من : | خاااااااااااااااااااکه رس بر سرت رمانــــ منـــ : پیوند سنگــــ با آبــــ پیوند سنگ با آب | yasifabrik کاربر انجمن پیوند سنگ با آب | yasifabrik کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب ![]() | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین خدا...
تشکرها: 80
تشکر شده 264 بار در 78 پست
کتاب مورد علاقه : شریعتی رو میشناسی...؟ حالت من : | جدن چه فکری با خودشون میکنن... یه روزی باید بابت این جوب پس بدن... واقعا که... تقدیر من یا تقصیر من...؟ | darya.m کاربر انجمن ![]() اینم لینک نقد... نقد تقدیر من یا تقصیر من...؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اش, این, حک, خواننده, دختر, دیوانه, را, روی, علاقه, عکس, مورد, نام, پیشانیش, کرد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |