| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی دور از همه....
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تو چی فکر می کنی؟:) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر واقعا بخوام درس بخوانم به هیچی جز درس فکر نمی کنم که این معمولا کم اتفاق می افته:) 'در آغوش خودم هستم ... من خودم را در آغوش گرفته ام ! نه چندان با لطافت ... نه چندان با محبت ... اما وفادار ... وفادار ...! من ، تو ; ما یادت هست ؟ تمام شد … حالا : تو ، او ; شما من هم به سلامت . . . گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است داشتن ِ بعضی ها تنهاترت می کند . . . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به هر چيزي جز درس . : دي
| ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ketab bachehaye site حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هییی عرضم به حضورت ک به همه چی الا درس! رمان پریوش http://www.forum.98ia.com/t375556.html لینک نقد http://www.forum.98ia.com/t375858.html عکس شخصیت ها و مکان http://www.forum.98ia.com /t399824.html#post3745391 اینم رمان دوست عزیزم نقد:http://www.forum.98ia.com/t286169.html رمان:http://www.forum.98ia.com/t271822.html عکس جلد رمان...!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مقدمه ی داستانم....: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی که شاید خنک تر از جهنم باشه !!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Nighttime is my time حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به تاریخ امتحان در حال حاضر به دلایل شخصی ؛ زیاد حال حوصله پست دادن ندارم ! یه مدت کم رنگ میشم !! ![]() | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 10,200
تشکر شده 1,267 بار در 325 پست
کتاب مورد علاقه : درگیر من مشو shadow_das حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر چی غیر درسم نمی دونم چه جوریه که فقط شب امتحانا تمرکزم خوب می شه!!!!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,249 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من جدیدا به اینکه وقتی میام اینجا چی بنویسم فک میکنم و جالبش اینجاست که فقط وقتی میخوام درس بخونم اینجوری میشه! بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: دنیای غم
(View Stats)
تشکرها: 238
تشکر شده 2,172 بار در 509 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به همه چیز جز درسسسسسسسسسسسسسسسسس صـــــبر کن.. برگــــــرد.. ![]() چمــــــدان هايمان اشتباه شده دلـــــــم را به جاي خـــــاطراتت برده اي..![]() | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: روي ابرها
(View Stats)
تشکرها: 614
تشکر شده 394 بار در 175 پست
کتاب مورد علاقه : بوسه تقدير حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واي چه جالب من فكر ميكردم فقط خودم اينجوريم كه شب امتحان هي دور خودم بتابم وهوله برم و به همه چي فكر كنم الا درس والبته كه همه چي جذابيتش1000 برابر ميشه مخصوصا رماناي سايت... | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه بابام
(View Stats)
تشکرها: 8,005
تشکر شده 838 بار در 420 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه-دالان بهشت-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به خیلی چیزاااا بعدم خودمو دعوا میکنم میگه حواستو جمع کن دنیا را بد ساختنند کسی را که دوست داری دوستت ندارد کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نداری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و ایین زندگی به هم نمی رسند واین رنج است زندگی یعنی این!!!!!!!! (دکتر علی شریعتی) | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 219
تشکر شده 473 بار در 370 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به همه چیز غیر از درس | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, خوندن, درس, فک, موقع, میکنید؟, چی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |