| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | ممنون عکسا بد نبود ![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
تشکرها: 1,174
تشکر شده 221 بار در 102 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | ممنون.خیلی عالی بود | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | چه شبی بوده........................ رمان های در حال تایپ من: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که خیلی دوست دارم: رمانی که پیشنهاد می کنم بخونین: | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی که امید زنگی هست
تشکرها: 2,143
تشکر شده 257 بار در 124 پست
حالت من : | اخهههههههههه چه هنر پیشه های ماهی داره کشورمون.... | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 534
تشکر شده 246 بار در 168 پست
حالت من : | نیوشا چقدر ناز شده.... سحر قریشی هم که شبیه دراکولاست!!! واسه ی دیدن بارون اشکام ، دوباره خاطره هامو سوزوندم ولی تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. واسه ی دیدن بارون چشمام ، همه ی خاطره هامو سوزوندم آخه تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون این همه دوری مفرط ، چجوری میشه دستاتو بگیرم حالا که خسته ی بغضم عزیزم ، تو نذار اینجوری بی تو بمیرم نمیتونم….. نمیدونم….. میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | دیگه این روزها به هزار بهونه میرن داخل برج میلاد نیوشا خوش عکسه | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: !...!
کتاب مورد علاقه : خط سوم حالت من : | ممنون.............. | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تبریز
تشکرها: 2
تشکر شده 3 بار در 1 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | ممنون خوب بودند | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 790
تشکر شده 1,616 بار در 608 پست
کتاب مورد علاقه : استادبازی حالت من : | اینا م که راه میرن برای همدیگه نوشابه باز میکنن . . . ایششششششششششششش | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برج, جذاب, حضور, در, سینماگران, متفاوت, میلاد, ها, و, چهره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |