| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: محله ی آتزوری ها
تشکرها: 422
تشکر شده 762 بار در 297 پست
کتاب مورد علاقه : هایکلبری فین حالت من : | ایشون برادر جورج کلونی هستند مرد جذاب هالیوود که اکثرا ما پسرا از این تیپ مردا خوشمون میاااااااااد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه فایده بالای خط فقر باشی اما زیر خط فهم ... .................................................. ....................... ![]() او سراسیمه به دنبال تلافی می رفت، به دلش زخم قدمهایی که از آغاز مانده او نداند که پی مردن خود، می کشد هر چه اصالت باقی ست =============== رسوایی فوتبال، کالچوپولی نیست، ندادن تــــــــــــوپ طـــــــــــلا به دلپیروست ... روبی بزرگ =============== مانند دلپیرو هرگز متولد نخواهد شد... به عشق الکس سلطان قلبم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: محله ی آتزوری ها
تشکرها: 422
تشکر شده 762 بار در 297 پست
کتاب مورد علاقه : هایکلبری فین حالت من : | بچه ها کسی نمی خواد نظر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 3,191
تشکر شده 162 بار در 68 پست
حالت من : | سلام خیلی جذابه ممنون بابت عکسا دوسش دارم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین بارون
تشکرها: 3,802
تشکر شده 569 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من و قرار نبو حالت من : | ممنون بابت عکسا | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 3,968
تشکر شده 388 بار در 227 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | خداییش خیلی جذابه. آدم کیف می کنه وقتی می بینتش. سخت است حرفت را نفهمند، سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند، حالا میفهمم، که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ؛ اشتباهی هم فهمیده اند. «دکتر علی شریعتی» | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 684
تشکر شده 159 بار در 66 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی و رمان حالت من : | جذابه مرسییییی بابت عکسا یه توپ دارم قلقلیه سرخوسفیدو ابیهمن این توپو نداشتم مشقامو خوب نوشتمبابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | برادرش از خودش خوش تيپ تره | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,947 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | فقط شما پسرا نیستید که از این جور تیپ مردا خوشتون می یاد اکثر خانومها هم این تیپ رو بیشتر می پسندن و نایید میکنن و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 11
تشکر شده 157 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : امشب اشكي ميريزد حالت من : | چقدرررررررررررررررررررررر رررررررررررر اين مرد جذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذ ذذذذذذذذذذذذذذذابه من خيلي دوسش دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: یزد
تشکرها: 386
تشکر شده 472 بار در 312 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا حالت من : | نامرد هرچی پیر تر میشه جذاب تر میشه!!!خوش به حال دخترا!!! لااقل عکس زنشم میذاشتی که پسرا هم مستفیض شن !!! ![]() ![]() Love is the greatest gift we can give to one another And giving is one of the greatest joys life bestows upon us I’m here to give to you , whenever and for always عشق بالاترین هدیه است که میتوانیم به یکدیگر بدهیم و ایثار یکی از بزرگترین لذتهایی است که به ما ارزانی شده من اینجایم هر زمان و همیشه, تا هرآنچه دارم به تو هدیه کنم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جورج, کلونی or عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |