| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر قشنگ
تشکرها: 222
تشکر شده 488 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : وضــعیت آخــر | پست بسیار مفید : +5 امتیاز امسال سال چه حيواني است ؟ هر سال به ترتيب به نام حيواني نامگذاري مي شود ، شاعری به نام « فرالاوی » شعر زیبایی گفته نخستین باردر كتاب « نصاب الصبیان » ابونصر فراهانی چاپ شد : موش و بقـر و پلنگ و خرگـوش شمار زين چار چو بگـذري نهنـگ آيـد و مـار آنگاه به اسب و گوسفند است حساب حمدونه و مرغ و سگ و خوك ، آخر كار توجه داشته باشد كه هميشه عدد باقيمانده كمتر از 12 مي شود . 1385 = 6 - 1391 17 = 5 + 8 + 3 +1 17 تقسیم بر 12 می شود 1 5 = باقيمانده منبع : http://http://simayeharand.blogfa.com/post-393.aspx ویرایش توسط UrαnuS : ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۲۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین اهورایی ...
تشکرها: 2,231
تشکر شده 2,302 بار در 808 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن !! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میدونستم امسال سال نهنگه ولی اینکه چه جوری بقیه ماها به دست میاد رو نه ممنون نتـــــــــرس . . . اگـــــــر همــــــــ بخـــــواهمــــــــ از ایـــن دیــــــــوانـه تـر نمیــشومـــــــــ ! گفـــــته بودمــــــــ بی تـــو سخــــت میگــــــذرد بـی انـصـافــــــــ ! حـــــرفمــــــ را پس میگــیرمـــــــــ بــی تــــــو انگـــــــار اصـلا نمـیگــــــذرد | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 38
تشکر شده 613 بار در 403 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فکر میکردم این اسامی برای چینی ها باشه! من آخرین حادثه ام تو این سکوت یکنواخت اون کسی که تو هق هقش به گریه قافیه نباخت | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همسایه روشنی و همخونه تاریکی
تشکرها: 27,648
تشکر شده 25,714 بار در 8,700 پست
کتاب مورد علاقه : دردَم... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بله میدانستیم اینرا.......ممنون ازیادآوری ![]() تو به من خندیدی/ و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم باغیبان از پی من تند دوید/سیب را دست تو دید/غضب آلود به من کرد نگاه/سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک/و تو رفتی/و هنوز سالهاست در گوش من آرام آرام/خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم/ که چرا با غچه ی کوچک ما سیب نداشت...! "حمید مصدق" عکس های انتزاعی دردَم|☼ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 5,817
تشکر شده 2,606 بار در 891 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایول این فرموله باحال بود مرسی دوست جونی خودم رمان نمینویسم ، ولی رمانهایی که افتخار دارم و افتخار میدم که بخونم ایناست (بین خودمون باشه ها ولی خیلی نویسنده هاش رو دوست میدارم ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر قشنگ
تشکرها: 222
تشکر شده 488 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : وضــعیت آخــر | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 16,381
تشکر شده 1,498 بار در 858 پست
کتاب مورد علاقه : گرگ ومیش | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چقدر جالب بود.فکر نمیکردم اینجوری بدست بیاد.مرسی. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : در رویا..
تشکرها: 10,853
تشکر شده 2,979 بار در 846 پست
کتاب مورد علاقه : غرورتعصب.آن نیمه دیگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو تقویم جدید نوشته بود سال اژدها!!!!!! ![]() از کجا اوردن اژدهارو....!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 100,989
تشکر شده 187,470 بار در 18,656 پست
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 430
تشکر شده 308 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم - شروع از پ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که حوصله نمی کنم همین شعر هم حفظ کنم قربان U ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟, است, امســال, حیوانی, زین, سال, پس, پیشگویی, چه, کنید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |