| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زير گنبد كبود
تشکرها: 20,292
تشکر شده 14,174 بار در 2,384 پست
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, $masoumeh$, $nooshin$, *9092*شادی, *armita, *Lonely*, *mari*, *negin*, 3TAREYE SHAB, abri, Aji_TanNaZ, alma.g, Altin ay, aqua, baranaam, bita49, dokhtare babash, dokhtare sahra, eleana, fatemeh.ss, fire inThe rain, ghazale96, gogoli, kimia joon, M.matineh, mahboobeh 98, malihe ranjbar, man!, mina68, niloofarane, nrezaii, R@H@ 99, rahgozar12, REAL LOVE, redmoon333, roya2144, s.m69, S@H@R_70, saghi.m, UrαnuS, yas khis, Z.BITA, Z.Sattari, ~katrin~, ارمغان شادی, اسمر, رز وحشی, رضاره, سوانا77, شایسته بانو, فاطیما+, لمیس20, مریم جونم, پروکسیما |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,739
تشکر شده 15,206 بار در 4,595 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | اون طلاییه خوبه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 10,890 بار در 2,194 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | به نظر یه کم قدیمی میاد یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف این آسمون آبی
تشکرها: 2,253
تشکر شده 1,114 بار در 356 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر-تا ته دنیا-مج حالت من : | آبیهههههههههه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 3,745
تشکر شده 2,058 بار در 757 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | طلایی و مشکی اولیه از همش بهتر بود آدمک آخر دنیاست بخند ![]() آدمک خر نشوی گریه کنی... ![]() mahsa20 ![]() پرتو به قلم شایسته بانو(بخون و نپرس عالییییییییییییییه) خالکوبیshadow_das (لینک میشود چون به شدت عاشق لحن وشیوه ی روایتشم )کیلومتر ِ صفر | گروهی از نویسندگان نودهشتیا(معجون تابستانه ی نودوهشتیا خنک و دلچسب) | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : i wanna be where he is..
تشکرها: 576
تشکر شده 839 بار در 615 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | خیلی کوتاهن .نامزدم عمرا خوشش نمیاد جایی بپوشم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : میون ابرها
تشکرها: 8,184
تشکر شده 7,228 بار در 572 پست
کتاب مورد علاقه : دلتورا حالت من : | از بعضیاشون خوشم اومد ممنون گاهی وقتا باید از کنار غصه ها رد شد و گفت:" میگ میگ" ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همسایه روشنی و همخونه تاریکی
تشکرها: 27,754
تشکر شده 25,761 بار در 8,707 پست
کتاب مورد علاقه : دردَم... حالت من : | خوشمان نیامد.............مرسی ![]() تو به من خندیدی/ و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم باغیبان از پی من تند دوید/سیب را دست تو دید/غضب آلود به من کرد نگاه/سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک/و تو رفتی/و هنوز سالهاست در گوش من آرام آرام/خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم/ که چرا با غچه ی کوچک ما سیب نداشت...! "حمید مصدق" عکس های انتزاعی دردَم|☼ آدما از آدما زود سیر میشن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون
تشکرها: 1,161
تشکر شده 1,067 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | قشنگ نیست .. من خوشم نیومد در هر صورت ممنون دنيا دنيا دو روز است يک روز با تو و روز ديگر عليه تو روزي که با توست مغرور مشو و روزي که عليه توست نااميد مگرد زيرا هر دو پايان پذيرند امام علي(ع) همگی .. خداحافظ !! شاید برای همیشه ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : قبرستون
تشکرها: 596
تشکر شده 737 بار در 341 پست
کتاب مورد علاقه : غریبه اشنا حالت من : | مرسی............... ![]() تا کی باید منتظرت بمونم؟؟؟ تا کی باید نگاه های تحقیر کننده روتحمل کنم؟؟؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خوشكل, خيلي, دخترونه, سري, كوتاه, لباسهاي, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |